Cârţu: În etapa a doua voi ţine cu CS Universitatea!

Ieri, cu ocazia împlinirii a 65 de ani de existență, dar și a faptului că, sâmbătă, Universitatea va porni pe un nou drum, unul care-și propune reînnodarea performanțelor din trecut, clubul alb-albastru a organizat o întâlnire cu presa. Invitat special a fost antrenorul ce a adus ultimul event în Bănie, Sorin Cârţu, cel care şi-a manifestat susţinerea faţă de noul proiect fotbalistic.

Cârțu apreciază că noua echipă a Craiovei poate reînvia spiritul Universității din perioada marilor performanțe. Cârțu a spus: „Îmi pare bine că particip în acest moment la o conferință de presă a Universității Craiova, când se aniversează 65 de ani de existență. Îmi place să spun că am făcut parte din istoria pozitivă a acestui club. Se începe un nou proiect la care eu am aderat sută la sută din punct de vedere moral. Sunt alături de toți cei implicați. Am speranța că fotbalul craiovean va avea în viitor momente excelente. Iar în timp e foarte important să reînvie spiritul Craiovei. Le doresc multă șansă, să intre în sufletele craiovenilor. Dar recomand răbdare, pentru că nu se poate face performanță peste noapte“. Fosta glorie a Universității a definit ce înseamnă spiritul Craiovei: „E vorba de foame de fotbal, respect pentru oamenii din tribună, caracter, care e o îmbinare între cultură și educație, responsabilitate în tot ceea ce ai de făcut“.

Un proiect „țais”

Sorin Cârțu a dezvăluit că va susține echipa orașului în meciul de la Severin: „În etapa a doua voi ține cu CS Universitatea Craiova. Pentru că acesta este drumul pe care trebuie mers: sprijin din partea autorităților locale, implicarea profesioniștilor, legendelor și oamenilor de afaceri potenți. Craiovenii au din nou fotbal în oraș. Trebuie să aleagă ce le dă siguranță. Ceea ce au avut în ultimii șapte ani – echipă plecată la Severin, scandaluri, porți închise – nu e bine“.

„Să nu mai plece craiovenii umiliți de la stadion“

Antrenorul ultimului event din Bănie i-a dat și o sugestie antrenorului Erik Lincar: „Craioveanului nu-i place să plece umilit de la stadion. Pe teren propriu nu ai voie să pierzi. Craiova e un oraș special. Asta n-au înțeles mulți“. Erik Lincar a oferit replica: „Chiar am discutat cu niște prieteni și am ajuns la ideea că cine reușește aici, în Craiova, nu are cum să nu reușească în altă parte“.

Categoria: Sport

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gagu says:

    Pacat ca tu care ai fost un mare jucator al UNIVERSITATII CRAIOVA,cea adevarata si singura,gindesti asa!Probabil din cauza lui Mititelu pe care nu-l suporti.Dar nu trebuie sa gindesti asa din cauza unui om care a facut ce a putut,e adevarat ca si multe greseli.A fost si tradat ba chiar si de cea care a ,,fondat,,avortonul cu care tu spui ca vei tine.Inca odata,pacat,mare pacat!

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad