Cătălin Măruță: „Mi s-au tăiat genunchii…”. Vezi care a fost momentul care i-a dat fiori târgujianului

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune ai momentului. Târgujianul se poate mândri cu o soție foarte frumoasă și talentată și cu un băiețel care îi face viața mai frumoasă în fiecare zi. Are o viață agitată prin prisma meseriei pe care o practică, este foarte ocupat, dar aceste lucruri nu îl împiedică să petreacă timp cu familia sa și să se bucure de tot ceea ce îi oferă Andra și David.

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în anul 2008, iar în anul 2010 au devenit părinți pentru prima dată. Din acel moment lumea celor doi s-a schimbat, iar centrul atenției lor a devenit David. Chiar dacă își dorea foarte mult să devină tată și credea că este pregătit pentru acest rol, Cătălin Măruță a mărturisit că momentul în care și-a ținut, pentru prima dată, fiul în brațe a fost foarte emoționant, atât de emoționant încât moderatorul a încremenit și a simțit că ,,i se taie genunchii”. ,,Dumnezeu mi l-a trimis pe David în cel mai bun moment posibil. Nici prea devreme, nici prea târziu. Eram pregătit, matur, independent, curios să văd cum mă descurc. Mi-aduc aminte că vorbisem cu Andra despre asta, şi ea îşi dorea copii, abia aştepta, şi chiar cu câteva luni înainte să rămână însărcinată hotărâserăm că a venit momentul să facem acest pas. Un pas uriaş, eram conştienţi de asta. Pe tot parcursul sarcinii Andrei, credeam că le ştiu pe toate, că nu va fi nimic neprevăzut, că până şi sentimentele le-am repetat, că pe o lecţie bine învăţată. şi totuşi, când mi-am văzut copilul prima dată, când asistenta mi l-a pus în braţe, mi s-au tăiat genunchii, mi-era teamă că-l scap pe jos, am încremenit. Nu sunt deloc stingherit să recunosc: da, şi bărbaţii au asemenea sentimente, oricât de orgolioşi ar fi şi oricât de duri ar vrea să pară”, a spus moderatorul potrivit ProTv.

„Îmi retrăiesc copilăria”

Cătălin Măruță spune că fiul său îi dă ocazia să își retrăiască anii copilăriei în fiecare zi și îi dă putere să lupte mai mult decât o făcea înainte de venirea pe lume a micuțului. ,,Practic, David m-a ajutat să-mi retrăiesc copilăria. Mă joc foarte mult cu fiul meu, fac asta sincer şi cu plăcere, nu din datorie paternă. Îl iubesc şi îi sunt recunoscător că mi-a redat propriii ani, parcă am redevenit copil de când e lângă mine. Sincer să fiu, nu credeam că am să mă descurc atât de bine, dar probabil există un instinct şi-o dragoste mai presus de egoismul tău de om ocupat, grăbit şi comod. Am învăţat instantaneu să-i fac baie, să-l schimb, să-i prepar laptele din biberon, să mă joc cu el, să-l liniştesc atunci când plânge. Am fost dintotdeauna un om ambiţios şi muncitor, dar de când am copil, sunt de zece ori mai motivat să lupt. De multe ori, obosit fiind după o zi de muncă, îmi venea să refuz anumite proiecte, s-o las baltă. Dar de când sunt tată, văd totul cu ochii lui David, văd prin lentila viitorului acestui copil. Lupt pentru el, muncesc pentru el, sunt puternic pentru el. David mi-a dat putere şi ambiţie, în cel mai bun sens” a spus gorjeanul.

Categoria: Monden

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad