Câte generații și-a asigurat Condescu?

M-am pomenit numărând baronii din județ ajunși în pușcărie. Ar fi interesant de văzut ce le-au lăsat familiilor, după ce ei au ajuns în spatele gratiilor. Da, curioșii mor repede, dar tot aș vrea să știu cu ce avere s-au ales după ce au delapidat masiv de la stat și câte generații de acum încolo și-au asigurat, mai ales că statul și-o fi recuperat doar o parte infimă  din prejudiciu. Deci, până la urmă, pentru ei, o fi rentabil să stea câte patru – cinci ani la „mititica”, apoi să se întoarcă acasă și să trăiască liniștiți din ce au pus deoparte, pe vremea când erau dumnezei pe pământ?
Așa și cu Marin Condescu – s-o fi gândit la vremuri grele? Nu am de unde să știu, pentru că a interzis să ne uităm în declarația lui de avere. I-a dat un ordin clar secretarei de la sindicat, în acest sens, pentru că nici în cot nu-l interesa de lege. Singura posibilitate să aflăm cam cât a putut agonisi baronul de la sindicat, de felul lui „patron” de fotbal (cum îl știau televiziunile din țară), este ca la perchezițiile de ieri, polițiștii să fi găsit, prin sertarele apărate cu stoicism de secretară, și declarația de avere a liderului „călcat”de organele abilitate la domiciliu și la club.
Marin Condescu, lovit brusc de logoree, a anunțat că va face turul televiziunilor locale, spre seară, fiind hotărât să prezinte presei (și nu CEO) datele financiar-contabile ale clubului. Preferam să prezinte și datele financiare ale lui și ale familiei sale, în virtutea înțelegerii problemei în ansamblu şi de toată lumea, astfel încât să ne putem da seama cât de fericit sau nefericit ar putea sta el (cu ceva ghinion)  după gratii.  Dar sunt absolut sigură că din cele 20-25 de dosare penale, plus alte „acareturi” încă nedeslușite, s-a strâns ceva, în aşa fel încât familia ortacului-șef să fie  total asigurată, în cazul în care el va da de „belea”. Ce loc ar putea ocupa Marin Condescu în topul baronaşilor care au ciupit cum au putut din banul public de-a lungul vremii lor, la şefia diverselor entităţi pe care le-au condus?

Categoria: Editorial

Tags:

Commentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. un nimeni says:

  RASPUNSUL ESTE FOARTE SIMPLU.A AVUT TIMP CA SI COLEGUL LUI DE LA MOTRU…..FLUIERATORU {CARE DEJA SA OBISNUIT CU BRATARILE IN ARESTUL IJP}SA DEA DIVORT SI SA-SI PUNA LA ADAPOST AGONISEALA DE O VIATA,PARDON SCUZATI GRESALA ADICA VROIAM SA SCRIU FURACIUNILE DE TOT FELUL SUB ARIPA PROTECTOARE A CEEA CE SA NUMIT LEGEA SINDICATELOR.CEEA CE NU STIE INSA CONDESCU ESTE CA DUMNEZEU ESTE DREPT SI ACEST DUMNEZEU DESPRE CARE UNU CARE SE NUMESTE BECALI SPUNEA ACELEASI LUCRURI {ADICA CA NU SE TEME DECAT DE DUMNEZEU},TOCMAI DUMNEZEU LA FACUT SA MIROASA PARTURILE LA TOTI BORFASII SI ACELASI LUCRU VA FACE SI PENTRU CONDESCU ,PENTRU CA …..DUMNEZEU ESTE DREPT SI RASPLATESTE MAI DEVREME SAU MAI TARZIU FIECARUIA DUPA FAPTELE LUI.-NEA MARINE, CA UNU CARE SE PRICEPE PUTIN LA MAGIUN ,CUM SE FABRICA SI CUM SE PASTREAZA ,TE SFATUIESC SA NU MAI UMBLI DUPA AVOCATI DESTEPTI PENTRU CA ESTE PREA MULT MATERIAL SI SOARTA TI-A FOST PECETLUITA …….DE DUMNEZEU {SIC}BINEATELES.PESTE 20 DE ANI DE FURACIUNI, ESTE CEVA, PENTRU CINEVA CARE NU A FOST DECAT UN SIMPLU SUBINGINER LA O MINA.NU?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. inna says:

  Cate generatii Condescu sunt asigurate(!?) nu sunt relevante pentru noi cetateni onesti,e tardiv,riscam sa dam o marime de valoare a cat trebuie sa faca un individ afaceri necurate cu statul,cate firme, cata evaziune fiscala,abuz in serviciu,smenuri etc.Aberant!Cel mai mult ne intereseaza daca au fost afaceri legale,corecte,si nu in ultima instanta, poate invatam si noi ceilalti,asa ,din arta “imbogatirii peste noapte” la serviciu, ori cum putem sa ne inavutim corect si noi nu stim, care este”reteta succesului” dumnealui,nu?Numai bine tuturor!

  Thumb up 3 Thumb down 0

 3. M.C.H. says:

  @ inna:
  Suntem si noi bogaţi, avem umor. Tocmai l-am ascutat pe Basescu si rad si scriu, rad Nu ca asta mi-ar ajunge, dar uite asa… mai trece o zi. Si clar, nu suntem oameni de …geniu cum sunt personajele zilei “prigonite” de organe. Stau sa ma gandesc, oare daca mi-ar da reteta lor, as ingropa-o sau mi-aş lipi pe frunte … produsul ei. Totusi, cred ca as ingropa-o de groaza ca ar fi citita si de urmasii mei, caz in care n-as şi n-am mai avea speranta. Numai bine!

  Thumb up 1 Thumb down 0

 4. OLARU ION says:

  BORFASI SINT SI PE JIU IN JOS…MV.FD….

  Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad