Ce drepturi ar putea primi salariații CEO, până la sfârşitul anului

Există economii la fondul de salarii în Complexul Energetic Oltenia. Informația a fost dată pe surse, iar dacă aceasta este reală, salariații companiei vor putea primi câte ceva din primele pe care le-au avut până în acest an.

 

Așa-numitele pachete de performanță au fost „ratate”, dar nu pentru că minerii nu au extras cărbune, ci pe fondul scăderii drastice a consumului de energie în prima parte a acestui an. Comisia paritară se va întruni mâine, urmând să fie discutat modul în care salariații CE Oltenia vor recupera o parte din drepturile pe care le-au avut până în acest an.

„Pachetul” 2 de performanță, parțial

În discuție va fi „pachetul 2 de performanță”, sursele vorbind despre faptul că aproximativ 75% din drepturile prevăzute în acesta vor fi acordate salariaților CEO, până la sfârșitul anului. Este vorba despre cota de cărbune și primele de sărbători. Interesant este că dacă până acum salariații CEO primeau combustibilul și primele într-o măsură aproape egală, de această dată, vor fi luate în calcul unitățile miniere „eficiente”. Mai avantajați vor fi, probabil, muncitorii din carierele mai puțin „scumpe” ale CEO. Mai concret, oamenii din companie dau ca sigură acordarea primelor de sărbători, în cuantumul similar celui de anul trecut și, parțial, cota de combustibil.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. voicu says:

  ATentie la CFU craiova 2 ,de cand cu numirea unui sef de manevra in functia de coordonator statie cfu lucrurile au luat-o razna
  Respectivul sef de manevra detine in proprietate peste 20 de masini de taxi ,el neavand nici-o treaba cu conducerea acelui sector .
  Atentie si la furtul de motorina ,se pare ca a inflorit .
  Cei dinainte au fost dati la o parte lasand loc acestui Matei Marian care se lauda cu o mare prietenie intre el si Dinca Stefan sau Dan Vasile.
  va rog sa cercetati.

  Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad