Ce mai face Giorgi pentru clientelă

Peste puțin timp, va avea loc la Minprest ședința de negociere a contractului colectiv de muncă. Șeful Minprest, Gabriel Giorgi , a convocat comisia fără să respecte legislația în domeniu. Mai exact, comisia de negociere trebuia anunțată cu cinci zile înainte. Directorul Giorgi a convocat-o ieri iar astăzi, la ora 12.00 va avea loc cu un punct principal pe ordinea de zi: mărirea salariului liderului sindical Cosmin Bivolaru. De fapt, acesta este și motivul pentru graba șefului Minprest, în ideea de a/și recompensa oamenii care au fost generoși cu el. Cosmin Bivolaru este cel care l-a trimis la mare pe superiorul său, de cheltuieli ocupându-se liderul de sindicat. Prin urmare, Gabriel Giorgi își recompensează astfel amicul de la sindicat, mărindu-i astăzi leafa prin modificarea grilei de salarizare pentru singurul responsabil cu siguranța circulației feroviare la Minprest, Cosmin BivolarU. Mai multe, în ediţia de mâine.

Categoria: Ultima oră

Commentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ioska says:

  firial draq nea Ioane cu agarici tai cu tot

  Thumb up 0 Thumb down 2

 2. Adevarul says:

  Daca tot ne facusi curiosi, spune-ne si noua cat are ala salariu ca sa nu murim prosti ….. Sau nu e interesant …. a avut 800 si i l-au facut 900, adica 1/3 din salariul alora care te platesc pe tine sa redactezi tampeniile astea. Ce sa mai, omu’ e tare .. cu 900 lei pe luna si angajatii pleaca din sindicatul barosanilor ca sa vina la el … inseamna ca e lider bun. este ?! Grila de salariu a fost facuta de aia care se vaita acum prin ziare ca le pleaca oamenii, iar astuia, sindicalistului, special i-au facut un salariu de jumatate din al unui mecanic, desi functia si responsabilitatea lui impunea un salariu cu cel putin 1/3 peste. Daca este adevarat ca acum au schimbat putin grila, inseamna ca s-a intamplat un act de dreptate. S-a indreptat o “eroare” facuta de sindicatu’ barosanilor. Pai ala are in primire 3 statii CFU. Daca ii cade un vagon de pe sina (si lucruri de genul asta s-au mai intamplat) stii cat plateste ala? Pai daca ai responsabilitati mari, nu ti se pare normal ca si salariul sa fie mai mare??? Si ca sa fiti voi fericiti, io zic sa nu-i mai dam sindicalistului niciun leu salariu. Sa munceasca … moca . Iar treaba cu « Georgica la mare pe banii sindicalistului » este doar ‘un fas’. O mare minciuna. Da, asta e , cine are valoare, are si catelusi care il musca de ……. S’auzim de bine!!!!
  O zi buna, sa va dea Dumnezeu multa sanatate si voua ziaristilor si frustratilor carora le-au dat oamenii cu picioru in ….. de buni ce sunt!!!!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Presaru says:

  In urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca cele relatate in articolul de mai sus sunt doar niste neadevaruri. Deci … un alt fassss specific acestei fituici cu pretentie de ziar ….

  Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad