Ce nu ar trebui să spui niciodată când faci sex

Chit că a fost doar vorba de o aventură sau aveţi o relaţie serioasă, unele lucruri nu ar trebui spuse nici înainte, nici după ce faceţi sex. Printre acestea se numără:

Nu te culci chiar cu oricine

Vrei să-l faci să se simtă special, pentru că vă este atât de bine împreună. Sexul e bun, tu eşti fericită şi scapi pe gură un porumbel: tu nu faci sex chiar cu oricine. Doar cu cei speciali, pe care îi întâlneşti din când în când. El ce ar putea să răspundă într-o asemenea situaţie decât un comentariu la fel de usturător?

Îţi place să ieşi în club în weekend

Desigur, asta dacă este weekend, v-aţi cunoscut în club şi după ce aţi făcut sex, ai fost atât de entuziasmată încât i-ai zis că îţi place să faci asta. Poate ar trebui să mai tai din entuziasm dacă nu vrei să înţeleagă ceva greşit, mai exact că faci asta aproape în fiecare weekend şi asta este forma ta de distracţie.

Nu vrei să faci sex pentru că penisul lui e prea mare

Desigur, dacă ai spune-o în acest mod, probabil că s-ar simţi mai mult flatat, dar în momentul în care îi vezi „bărbăţia”, te blochezi şi scoţi pe gură o propoziţie care să-l facă să-şi piardă erecţia pe loc. Deşi femeile câteodată visează la un organ masculin mai mare, atunci când îl au în faţă, parcă nu l-ar mai dori.

O glumă cu lupa sau cu penseta

Poate nici nu este cazul, dar din cauza emoţiilor faci o glumă proastă – din categoria celor cu „lupa” sau „penseta” (a se înţelege că îi consideri penisul prea mic). Şi atunci se supără pe tine, probabil nu va reuşi niciodată să facă sex cu tine pentru că aceste câteva cuvinte l-au intimidat.

Vrei să fiţi doar prieteni

Aţi avut o partidă bună de sex şi vă înţelegeţi foarte bine. Poate că atât de bine încât ai vrea mai degrabă să fie prietenul tău şi nu iubitul tău, pentru că puteţi discuta oricât de deschis şi despre absolut orice. Desigur, un bărbat nu va vedea niciodată lucrurile la fel şi dacă îi spui aşa ceva, mai ales după ce tocmai aţi făcut sex, cel mai probabil nu va dori să (mai) fiţi amici.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad