CE Oltenia separă, la propriu, sindicatele de fotbal

-Condescu, părăsit de Pandurii
-Clubul, mutat în clădirea devalizată de oamenii liderului FNME

Administraţia CE Oltenia are intenţia de a separa sindicatele FNME de clubul de fotbal, mutând una dintre entităţi în cealaltă parte a oraşului. Decizia ar putea fi luată chiar azi. Astfel, şeful FNME şi al CA la CS Pandurii,  Marin Condescu, va rămâne, în sediul din centrul municipiului, fără administraţia CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, acesta urmând să meargă la şedinţele de CA (pe care încă nu le-a convocat) la Debarcader.  Birourile celor care conduc clubul vor fi mutate în sediul din zona Debarcader ce aparţine Complexului Energetic Oltenia, clădire care a fost devalizată de oamenii lui Condescu, săptămâna trecută.

Deşi evacuarea televiziunii patronate de afacerista Mădălina Berbecel, partenera de viaţă şi de business a lui Condescu, de la Debarcader, s-a lăsat cu devalizarea clădirii companiei energetice, aşa cum s-a relatat în presa locală,  nimeni nu a fost tras la răspundere până acum.

Amânarea tăierii utilităţilor

Pe de altă parte, CE Oltenia s-a confruntat cu refuzul FNME de a elibera sediul din strada Victoriei, federaţie funcționând, în continuare, în acest spaţiu. Prin urmare, CE Oltenia a decis ca, de la 1 octombrie, să taie utilităţile, însă tot aici funcţionează şi administraţia CS Pandurii. Clubul risca, astfel, să rămână fără apă şi curent, fiind în acelaşi sediu cu FNME; așadar, administraţia CE Oltenia a renunţat, momentan, la idee.

Mutare decisă azi

Totuşi, pentru ca CE Oltenia să-şi recupereze spaţiul din centrul oraşului, folosit de FNME şi CS Pandurii, administraţia companiei va lua măsura de mutare a clubului în abia eliberatul sediu din Debarcader de către afacerista Berbecel. Numai că aici există o altă problemă: când Mădălina Berbecel s-a hotărât să elibereze spaţiul companiei energetice, săptămâna trecută, a plecat cu tot cu instalaţiile electrice, lăsând pereţii fără tencuială, fapt relatat pe larg de ziariştii locali. „Este aşteptată astăzi decizia de mutare a CS Pandurii la Debarcader, Marin Condescu rămânând fără club în strada Victoriei. Administraţia CEO va tăia, probabil, utilităţile, dacă  FNME nu va elibera clădirea din centru, dar fără ca această decizie să afecteze activitatea CS Pandurii”, spun surse din CE Oltenia.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad