Ce pretenții are managerul CEO de la Marin Condescu

Afirmația lui Marin Condescu, cum că Laurențiu Ciurel și Ion Călinoiu vor să-l vadă „în cătușe”,  nu a rămas fără răspuns. Managerul CE Oltenia a declarat ieri că nu dorește nimănui să ajungă la închisoare, un răspuns similar având și președintele CJ, Ion Călinoiu.

Laurențiu Ciurel a făcut totuși și o observație referitoare la împrumuturile pe care le-a făcut Marin Condescu pentru a  „salva”  clubul Pandurii, în situațiile de criză. Ceea ce i se pare o bizarerie șefului CEO este că Marin Condescu a reușit să facă împrumuturi de sute de mii de euro, în mod repetat: „Eu, care am avut și am un salariu destul de mare, n-am nicio șansă să iau de la bancă 500.000 de euro. Trebuie să ai venituri și bunuri cu care să gajezi de cel puțin 600-700 de mii de euro pentru ca banca să-ți acorde 500 de mii… E doar o observație, nu am ce să comentez mai mult”, a mai spus Laurențiu Ciurel.

„Să aducă banii înapoi”

Singura pretenție a managerului CEO este ca banii clubului ce provin de la compania de stat,  în cazul în care se va constata că aceștia au fost „sifonați”,  să fie aduși înapoi: „M-a acuzat că îmi doresc să fie arestat. Eu nu îmi doresc deloc așa ceva, pentru nimeni. Nu mă aranjează cu nimic arestarea lui Marin Condescu. Eu vreau doar ca el să aducă banii clubului înapoi, în cazul în care instituțiile abilitate vor constata că nu există justificarea cheltuirii lor”, a mai spus acesta.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , ,

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gorjanul says:

    La Banca i ti trebuie credibilitate si garantii . Tu Ciurele nu ai dacat piei de cangur.

    Thumb up 2 Thumb down 3

  2. bercea says:

    condescu minte zilnic pe la televiziuni, nu-si arata niciodata declaratia de avere, nici macar pt ca are obligatia legala !, condescu este urmarit penal pt spalare de bani ! (oare directorasul ala de la BCR care a dat credit 500mii euro unuia care spala bani i-o fi bine acum? daca era sa ne luam dupa dupa condescu.. aveam termocentrala la sardanesti NU?? asta e credibilitatea omului. Cat despre avere, condescu a declarata in 2011 doar 100mii euro adunat

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad