Ce să nu îi reproşezi fostului iubit

După orice despărţire există şi furie pe lângă tristeţe, iar furia te poate face să spui unele lucruri pe care mai târziu le-ai putea regreta. Uite ce reproşuri nu ar trebui să îi faci fostului iubit, oricât de mult ai suferit.

Regreţi relaţia pe care aţi avut-o

Una dintre cele mai usturătoare replici pe care i le poţi spune bărbatului de care te-ai despărţit este că regreţi tot timpul pe care l-ai petrecut cu el. Chit că au fost doar câteva luni sau ani întregi din viaţa ta. Poate că îţi pare rău cum s-au terminat lucrurile între voi, însă asta nu înseamnă că ai fost nefericită în tot acel timp. Până la urmă a fost alegerea ta să rămâi cu el, iar un astfel de reproş doar îţi critică propria alegere în materie de bărbaţi.

„Întotdeauna” şi „niciodată”

Orice i-ai mai spune în discuţiile voastre post-despărţire, începi de fiecare dată criticile şi reproşurile cu “întotdeauna ai făcut …” şi “niciodată nu ai făcut…”. Dacă relaţia voastră a luat sfârşit, nu are niciun rost să mai faci astfel de acuzaţii la adresa lui, pentru că tot tu eşti cea care se enervează până la urmă. În plus, dacă aveţi copii împreună, este important să păstrezi o relaţie de prietenie cu fostul tău soţ pentru a-i putea creşte în armonie pe cei mici.

Sexul nu era pe placul tău

Nu te simţeai bine în pat cu fostul iubit şi ţii să îi spui asta. Desigur, nu faci decât să-i răneşti sentimentele şi tu să te amărăşti. În loc să îi spui lucrul acesta după ce v-aţi despărţit, mai bine îi spuneai ce îți plăcea în timpul relaţiei. De asemenea, dacă ai un iubit nou şi îi spui fostului că îţi este mult mai bine acum, nu reuşeşti decât să îi arăţi cât de nesigură eşti, de fapt.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad