Ce spun Filip, Hanu și Gâlceavă despre o eventuală insolvență a CEO


Primarii din zonele miniere și energetice ale Gorjului au viziuni diferite în ceea ce privește o posibilă intrare în insolvență a Complexului Energetic Oltenia. Citeşte în continuare cine declară că insolvența nu-i un lucru rău și cine o cataloghează ca fiind cea mai proastă soluție!

Managerul CEO, Laurențiu Ciurel, a spus că orice e posibil în condițiile în care cifra de afaceri a companiei a scăzut sub 50 %. Primarul celui de-al doilea municipiu al județului, Dorin Hanu, e de părere că CEO și-ar putea recupera banii mai ușor de la datornici, dacă ar intra în insolvență. „Insolvenţa nu trebuie privită cu dramatism, are anumite avantaje. S-a văzut că a funcţionat la Hidroelectrica. La ora actuală, CEO se descurcă greu pentru a-și recupera sumele de la beneficiari. Dacă ar intra în insolvență, s-ar putea pune oprire pe conturile rău-platnicilor pentru recuperarea debitelor și  s-ar evita intrarea în incapacitate de plată. Am vorbit cu managerul Complexului Energetic Oltenia și m-a asigurat că nu se vor face disponibilizări, așa cum s-a promis, în 2013. La anul vor pleca, însă, angajații care se apropie de vârsta de pensionare”, a declarat Dorin Hanu.

Gâlceavă: Insolvența CEO cea mai proastă soluție

Primarul orașului Turceni spune exact pe dos față de edilul de la Motru. Dumitru Gâlceavă crede că insolvenţa este cea mai proastă variantă posibilă pentru că ar afecta grav bugetul Turceniului. „Este cea mai proastă soluţie pentru Complexul Energetic Oltenia! Managerii ar trebui să-şi facă treaba şi să vândă curent. Anul trecut se vindea, acum nu. Nu este bine ce se întâmplă, este foarte rău pentru lumea din Turceni, oamenii sunt foarte necăjiţi”, afirmă Dumitru Gâlceavă.

Filip se teme că investitorii chinezi vor fi speriați de  problemele CEO

Nici primarul orașului Rovinari nu vede cu ochi buni o posibilă intrare in insolvenţă a Complexului Energetic Oltenia. „Ne batem cu pumnul în piept că aşteptăm chinezii să vină să investească un miliard de euro. Păi, îi mai trage inima când văd că se vorbeşte despre faliment?”, a comentat Dorin Filip.


Categoria: Politică

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad