Ce spune jucăria ta sexuală despre tine

Şi simpla existenţă a unei jucării sexuale în dormitorul tău spune despre tine că eşti o femeie deschisă şi că te simţi bine cu propria sexualitate, pe care vrei s-o experimentezi în mai multe moduri. Plecând de la această idee, vezi ce spune despre tine tipul de jucărie sexuală pe care îl ai!

„Iepure”

Provenit din Japonia, vibratorul Iepure este folosit pentru o penetrare uşoară şi mai mult pentru stimularea clitorisului. Îţi place să faci sex, iar plăcerea ta este pe primul loc. Nu se cade să ai vreo partidă de sex fără să fii satisfăcută complet.

Inel vibrator pentru penis

Când te-ai hotărât să experimentezi, ai zi să faci acest lucru pas cu pas. Aşa că ce este în vogă într-un moment, încerci şi tu. Mai mult la îndemnul prietenelor – dacă ele nu au câte un dildo sau un vibrator, nu vezi de ce ai vrea să fii tu deschizătoarea de drumuri.

Cătuşe

Dacă preferi să le poarte numai partenerul tău, atunci eşti genul care domină. În viaţa de zi cu zi eşti subtilă şi nu laşi pe oricine să vadă cât de uşor poţi controla oamenii din jur, dar în pat nu te mai ascunzi de nimic. Dacă tu eşti cea care le poartă, ai atât de multă încredere în tine şi în partener, încât îl laşi să îţi facă absolut orice, mai ales când eşti legată.

Bile

Bilele sunt de două tipuri: cele vaginale (ben wa) si cele pentru anus. Dacă le preferi pe cele vaginale, eşti genul care se îngrijeşte mereu, faci sport, poate practici şi yoga şi mănânci cât mai sănătos. Toţi muşchii din corpul tău trebuie să fie bine lucraţi, inclusiv cei vaginali. Pe de altă parte, bilele anale sunt rareori folosite de către oamenii normali – mai degrabă le vezi în filmele porno – dar tu eşti atât de deschisă, încât ai vrea să încerci absolut orice.

Vibrator
„glonţ”

Este mic, minimalist, poate fi cărat chiar şi în cele mai mici gentuţe. Îl ţii într-o îmbrăcăminte specială şi câteodată chiar îl iei cu tine peste tot, chiar dacă nu îl foloseşti. Eşti genul de femeie curată – dar nu doar îngrijită, ci curată şi permanent aranjată. La fel arată casa ta şi biroul de la serviciu.

Bici

Eşti o dominatrix căreia îi place să deţină controlul asupra bărbatului său, însă doar când vine vorba de sex. În viaţa de zi cu zi eşti atât de normală încât nimeni nu s-ar gândi că ai avea asemenea secrete în dormitor. Pe lângă bici, ai şi o colecţie de costume din latex care să se asorteze cu el, pe care le poţi purta şi de Halloween.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad