Ce ţi se poate întâmpla la magazin!

Un bărbat din Mătăsari nu a mai avut cu ce să achite produsele cumpărate de la un magazin din sat, pentru că un consătean i-a furat portofelul chiar de pe tejgheaua market-ului.

Un sătean din comuna Mătăsari a mers, la sfârșitul săptămânii trecute, să facă cumpărăturile de la marketul din localitate. Ajuns aici, omul a pus în coșul de cumpărături tot ce avea nevoie, însă când casiera i-a cerut banii, sexagenarul a observat cu stupoare că nu mai are portofelul pe care îl pusese pe tejghea cu doar câteva minute înainte. Bărbatul a anunțat imediat poliția, spunându-le agenților că, în jurul orelor 10:00, în timp ce efectua cumpărături în incinta unei societăţi comerciale, persoane necunoscute i-au sustras de pe tejgheaua magazinului un portofel în care avea suma de 200 lei. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul subunităţii, care a efectuat cercetarea locului faptei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, fiind dispuse măsuri pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului cauzat. Urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat la scurt timp suspectul infracţiunii de furt, respectiv P.D., de 66 ani, din comuna Mătăsari. Bunul sustras a fost recuperate şi restituit părţii vătămate. Cercetările continuă pentru lămurirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare a suspectului.

Categoria: Social

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad