Cei de la „Succes” au distrus şi au plecat!

- Patronul magazinului făcut ţăndări de explozia unui cauciuc n-a primit niciun leu despăgubire – Laurenţiu Brânzan: „Nici măcar scuze!”

Este vorba despre incidentul de săptămâna trecută care a avut loc în cartierul târgujian Bârseşti, când un TIR al firmei Succes, încărcat cu baloţi de paie, a luat foc în trafic.

Salariatul „Succes” care conducea tirul a oprit maşina în flăcări chiar în faţa magazinului ce aparţine omului de afaceri Laurenţiu Brânzan. În acel moment, unul dintre cauciucurile maşinii a explodat, distrugând bunurile a două proprietăţi.

Proprietarul, cu paguba

Omul de afaceri Laurenţiu Brânzan a declarat că, după stingerea incendiului, şoferul a plecat pur şi simplu, iar din 13 iulie, cei de la firma Succes „s-au făcut nevăzuţi”. Problema este că paguba se ridică la aproape 50 de milioane de lei vechi. Suflul exploziei a spart geamurile şi uşa termopan, o mare parte din marfă luând foc: „Am rămas cu paguba, a trebuit să refac totul cu banii mei. Cei de la Succes au distrus şi au plecat, iar şoferul lor nici măcar scuze nu mi-a cerut. E normal aşa ceva?” se întreabă Laurenţiu Brânzan.

Categoria: Dezvăluiri

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. dan says:

    nu te mai saturi de bani branzoiule?ce stricaciuni ti-a facut la pravalie,ca nu prea s-au vazut?

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad