Cele mai ciudate 10 moduri de a ajunge la orgasm!

Vrei să te simţi bine în pat, dar nu reuşeşti întotdeauna? Climaxul nu este atât de uşor de atins. Există tehnici şi tactici pe care le poţi folosi atunci când faci dragoste pentru a optimiza satisfacţia sexuală. Huffingtonpost.com a făcut un top al celor mai ciudate metode prin care putem să ajungem la orgasm.

1. Exerciţiile fizice
Într-un studiu efectuat de Indiana University, au existat anumite femei care au declarat că au avut orgasm în timp ce făceau sport. Exerciţiile cele mai indicate sunt cele tip cardio şi tip yoga. Ca exemplu de tip cardio, agaţă-te de o bară, apoi ridică picioarele în unghi de 90 de grade. Repetă de 15 ori. Ca exemplu de tip yoga, aşază-te pe burtă, perfect întinsă, cu palmele sprijinite pe podea, apoi ridică-te în palme, dar rămâi cu abdomenul lipit de podea.

2. Stimularea sfârcurilor
În momentul stimulării sfârcurilor, se eliberează oxitocina, aceeaşi substanţă care se eliberează şi în timpul orgasmului. Aşa pot apărea contracţii vaginale, echivalente cu contracţiile care apar la orgasm.

3. Orgasmul minţii
Potrivit lui Lady Gaga, puteţi ajunge la orgasm numai dacă vă gândiţi la anumite lucruri şi respiraţi într-un anumit fel. Trebuie doar puţină concentrare pe propria persoană, iar orgasmul se întâmplă.

4. Orgasmul în timpul naşterii
Deşi ne-am obişnuit să numim naşterea unui copil “chinurile facerii”, iată că acesta îţi poate oferi un orgasm. Împingerea copilului şi contracţiile musculare pot induce orgasmul. Specialiştii spun că tot ce trebuie să faci este să te relaxezi şi să te gândeşti la plăcere, şi nu la durere.

5. Orgasm prin stimularea nervilor din picioare
O femeie în vârsta de 55 de ani din Olanda percepea orgasme nedorite care începeau în laba piciorului. Senzatiile orgasmice percepute în laba piciorului stâng începeau subit, fara a fi precedate de gânduri sau dorinte sexuale, si aveau loc de 5-6 ori pe zi. Senzatia urca de-a lungul piciorului pâna ajungea în zona vaginului, iar femeia relata ca experienta era identica celei percepute în timpul unui orgasm atins pe cale sexuala.

6. Orgasm prin alăptare
Un studiu realizat pe 2000 de femei care alăptează, circa 40% dintre participante au declarat că s-au simţit excitate sexual la un moment dat în timpul alăptării copilului. Oxitocina stimulează ejecţia laptelui prin sfârcuri, iar eliberarea acestuia este declanşată prin stimularea sânilor. Oxitocina este implicată şi în contracţiile uterine atât din timpul naşterii, cât şi din timpul orgasmului şi este asociată cu sentimentele de relaxare şi satisfacţie în urma acestuia.

7. Orgasm prin căscat
Medicii spun că deşi medicamentele în sine nu pot induce un orgasm propriu-zis, pot crea însă o stare de euforie care să faciliteze obţinerea lui. Această boală nu trebuie confundată cu tulburarea persistentă de excitare genitală, care nu implică, de obicei, atingerea punctului culminant.

8. Orgasmele din timpul somnului
Există cel puţin două tipuri de orgasme care se petrec în timpul somnului. Cele mai cunoscute sunt „visele umede”. Aceste orgasme oferă dovada că putem avea orgasm fără nici o stimulare fizică a corpului. Al doilea tip de orgasm în timpul somnului este o tulburare rară cunoscută sub numele de sexsomnie sau sex în timpul somnului.

9. Orgasm prin junk food
Cine ar fi crezut că mâncatul poate conduce la orgasm? O demonstrează americanca Gabi Jones (27 de ani), care, la cele 223 kg, dacă manâncă suficiente prăjituri, îngheţată şi pizza ajunge la orgasm. De necrezut! Femeia este supraponderală şi suferă de un sindrom rar, care o determină să ajungă la orgasm fără a se expune unor stimuli sexuali. „Fetişul” ei este mâncarea, astfel că dacă mănâncă junk food, Gabi se simte ca după o partidă de sex sălbatic. Femeia a deschis un site adresat fetişiştilor, prin care utilizatorii o pot vedea excitându-se mâncând, contra cost.

10. Sindromul excitaţiei sexuale permanente
Este cauzat de supra-vascularizarea organelor genitale. Pacienţii au şi câte 200 de orgasme pe zi.

Categoria: Despre sex

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad