Cele mai fierbinţi fantezii sexuale ale femeilor

Dorinţele sexuale ale femeilor s-au schimbat enorm în ultimii zece ani şi asta o dovedeşte cel mai nou volum în domeniu, publicat de scriitoarea britanică Emily Dubberley.

Fie că e vorba de filme ca „Sex And The City” sau cărţi ca „Fifty Shades Of Grey”, cert e că doamnele şi domnişoarele s-au lăsat „educate” în pat de noul trend al femeii independente şi dezinvolte în dormitor.
Dubberley a strâns mii de interviuri cu femei moderne şi a realizat un top 5 al celor mai fierbinţi fantezii sexuale.

5. Partenerul perfect, pentru totdeauna. Pe un cal alb, dacă se poate

Romantism sau nu, adevărul e că femeile visează la acel cavaler pe calb alb, care să le facă toate mofturile, dar mai ales pe cele din pat, pentru totdeauna, până la capătul lumii. E adevărat că unele doamne speră ca acel „cavaler” să fie Ryan Gossling sau vreo altă celebritate, dar asta e altă poveste.

4. Sex în grup: Cu cât mai mulţi, cu atât mai bine

Subiect tabu la scară largă, iată că femeile nu ar spune „nu” unei astfel de fantezii, dacă s-ar găsi compania potrivită. Pentru unele dintre doamnele chestionate, contează mai mult anonimatul partenerilor. Altele, însă, ar aduce în relaţia lor o a treia, a patra sau chiar a cincea persoană din grupul de prieteni.

3. Exibiţionism sau voyeurism: «Cine mă vede, cine mă vede?»

Indiferent că fac sex în grădină, în parc, în avion sau pe geam, ideea că cineva le-ar putea vedea „în acţiune” le place teribil doamnelor. Unele dintre ele recunosc că şi mai mult le place să urmărească pe cineva în timpul actului sexual.

2. Dominatrix: «Eu sunt şefa»

Când rolurile sunt inversate şi femeile deţin controlul, jocul devine şi mai interesant pentru femei. Studiul arată că aproape o treime dintre britanice au visat la o astfel de partidă. Toată fantezia constă în puterea care e strict în mâinele doamnei.

1. Supunerea totală: «Sunt sclava ta, fă ce vrei cu mine»

Fanteziile de această natură variază de simpla legare de pat la o partidă de amor cu reguli foarte bine puse la punct, de genul celor la care e supusă Anastasia Steele în cartea „Fifty Shades Of Grey”. Biciurile, cătuşele şi accesoriile violente sunt comune în astfel de practici. Supunerea e atât fizică, cât şi emoţională şi implică roluri pe care femeile adoră să le joace. Se poate merge până la scenariul violului sau al sclavei sexuale.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad