Cercetată penal după ce și-a păcălit consătenii cu locuri de muncă

Zeci de persoane din municipiul Motru și zonele învecinate au fost păcălite cu locuri de muncă în Germania. Vinovată este o femeie din Văgiulești, care a profitat de naivitatea oamenilor disperați că nu își găseau de lucru în Gorj. Doar șapte dintre cei care au fost lăsați de izbeliște în Germania au reușit să se întoarcă acasă și să depună plângere la poliție.

Zeci de persoane din Motru au fost abandonate pe un câmp în Germania. 73 de gorjeni au fost păcăliți de Liliana Călinescu din Văgiulești. Luni seara, femeia a fost audiată ore în șir de polițiști, care au deschis pe numele ei un dosar privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Liliana Călinescu le-a promis oamenilor că îi va duce în Germania, la cules de castraveți, dar le-a perceput 100 de euro de persoană drept garanție. Ajunși în Germania, au constatat că nu există niciun angajator și s-au trezit abandonați în mijlocul unui câmp. Doar șapte gorjeni au avut bani să se întoarcă în țară. Cum au ajuns, au mers direct la poliție ca să depună plângere împotriva femeii care îi înșelase. Liliana Călinescu riscă până la 15 ani de închisoare pentru faptele sale.

Categoria: Actualitate

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad