Chinezii vor să investească în turismul gorjean

Un consorțiu din China ar putea investi în viitorul apropiat în turismul gorjean, dar și în realizarea unui aeroport la Târgu-Jiu.

Un grup de investitori din China vor fi prezenți astăzi la Târgu-Jiu, urmând să aibă o întâlnire de lucru cu reprezentanții Consiliului Județean, ai Prefecturii Gorj, dar și ai Primăriei Târgu-Jiu. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ciprian Florescu, împreună cu viceprimarul municipiului  Târgu Jiu au mers în luna iunie în China, inițiind discuțiile despre posibilele investiții. „Cei care vor participa mâine la întâlnirea cu noi sunt reprezentanți ai unui consorțiu chinez. Vom încerca să mergem împreună să vadă posibilele zone ale viitoarelor investiții: un centru multifuncțional la Rânca, care se dorește a fi extins pe toată zona de sub munte, dar și realizarea unui aeroport la Târgu-Jiu. De asemenea, vom vorbi despre un combinat de îngrășăminte pe bază de cărbune”, a spus Ciprian Florescu, vicepreședintele CJ Gorj.

Categoria: Dezvăluiri

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad