Cinci posturi de directori au fost scoase din organigrama CEO

Administrația CE Oltenia își reorganizează sucursalele Turceni, Ișalnița și Craiova II, din motive economice. În acest sens, au fost deja desființate cinci posturi de directori, printre acestea numărându-se și cel al fostului lider de sindicat ajuns director de resurse energetice din cadrul SE Turceni, Florin Trofin.

La Ișalnița și Craiova au fost scoase din organigramă câte două posturi de directori, patru dintre șefi rămânând astfel fără aceste funcții. La SE Turceni s-a făcut o analiză și conducerea sucursalei a ajuns la concluzia că nu e necesară o astfel de direcție, un serviciu fiind suficient. Cel de-al cincilea post de director, cel al lui Florin Trofin, a fost desființat, rămânând astfel un post de inginer șef.
Este vorba despre directorii de proiect, operare, mentenanță și exploatare. „La aceste sucursale exista câte o direcție cu un șef și doi subalterni, plus un serviciu. Era o situație care trebuia îndreptată”, comunică reprezentanți ai administrației.

Reorganizare

Surse din sistem spun că reorganizarea în cadrul filialelor CE Oltenia va continua, la SE Turceni existând posibilitatea ca o secție de automatizări să treacă din coordonarea directorului de producție în subordinea directorului direcției de reparații. Toate acestea, la solicitarea conducerii SE Turceni. De asemenea, fostul șef al SE Ișalnița, Constantin Bălășoiu, va conduce o nouă direcție de termoficare, managerul CEO, Laurențiu Ciurel, precizând că este necesară o reducere a pierderilor din această zonă.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad