Cine crezi că e vedeta din imagine?

E unul dintre cei mai cunoscuți târgujieni. E avocat de meserie, dar imediat după facultate și-a îndreptat atenția către un alt domeniu de activitate, unul care s-a dovedit a fi mult mai potrivit pentru el. În prezent se bucură de un mare succes în domeniul televiziunii, fiind unul dintre cei mai apreciați moderatori tv. Copilul din imaginea alăturată este nimeni altul decât Cătălin Măruță.

Școlarul din imaginea alăturată avea aceeași ambiție ca adultul de azi, nu era foarte entuziasmat de faptul că trebuia să meargă la școală și se gândea cum să evadeze din clasă. „Eram speriat. Un pricăjit cu ghiozdan în spate, cu părul creţ şi mintea la joacă. Ştiam că la şcoală va trebui să fiu foarte cuminte şi asta mă îngrijora. După ce m-a aşezat învăţătoarea într-o bancă, aşteptam să mi se dea deja lecţii. Pe care urma să nu le ştiu şi trebuia să fac un plan de evadare, aşadar. După ce am epuizat toate soluţiile de fugă strategică, am înţeles că, în prima zi de şcoală, nimeni nu vrea nimic de la tine. Decât să spui cum te cheamă: Măruţă Cătălin. Nu am fost niciodată timid. Alţi copii se ruşinau, dar eu nu. Eram şmecher, aveam penar chinezesc cu doi gheparzi care se alergau, cumpărat de mama. Mai aveam un pix care se putea şterge cu guma şi unul cu beculeţe, iar ghiozdanul avea stopuri «ochi de pisică», aşa cum au bicicliştii”, a povestit Cătălin Măruță pentru protvmagazin.ro.

„Matricola a fost o prostie”

Din primii ani de școală își amintește, printre altele, faptul că ura uniforma, tunsoarea și matricola. „Uniforma ca uniforma, dar cu tunsoarea era jale. Cât am fost pionier, nu făceam rabat de la uniformă, dar la liceu, matricola mă înnebunea. Primăvara, aş fi venit şi eu cu diverse geci sau alte haine, şi de unde atâtea matricole? Le prindeam cu ace, ni le smulgea profesorul de serviciu, la uşă. Nu mi-a plăcut, a fost o prostie pe care n-am înţeles-o niciodată”, a mai spus Cătălin Măruţă.

Categoria: Monden

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad