Ciobanul de la Lelești, trimis în judecată după ce și-a înjunghiat patronul

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Corbu Alexandru, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor, pedepsită cu închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea unor drepturi.

Ciobanul Alexandru Corbu, care a încercat să își ucidă patronul, înjunghiindu-l de mai multe ori, a fost trimis în judecată de procurorii gorjeni. Alexandru Corbu era angajat ca cioban la un localnic din comuna Lelești, și la sfârșitul lunii iulie, în urma unei contradicții avute cu patronul, ciobanul a luat cuțitul și l-a înjunghiat pe acesta în abdomen, după care a fugit în pădure. „Inculpatul a lovit de trei ori  cu un cuţit pe victima, P.D., respectiv în zona abdominală, în braţul drept şi în stern,  producându-i leziuni  ce au necesitat pentru vindecare 35-40 de zile şi care i-au pus în primejdie viaţa, fără aplicarea tratamentului medical chirurgical de urgenţă putând surveni decesul victimei. Inculpatul a lucrat din luna decembrie 2012 ca îngrijitor de animale la stâna aparţinând victimei, P.D., din comuna Leleşti. Magistrații au dispus arestarea preventivă a inculpatului”, a spus Cristina Ciobanu, purtătoarea de cuvânt a Parchetului Gorj.

Categoria: Eveniment

Tags: , , , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad