Ciolocoi: Nu mă interesează nimic din ceea ce spune Morega

Președinta organizației de femei a Partidului Național Liberal susține că  fostul său șef de partid nu s-a remarcat cu nimic în folosul liberalilor gorjeni

Mădălina Ciolocoi îi dă replica fostului deputat de pe Colegiul numărul 1 după, ce la sfârşitul săptămânii trecute, fostul lider al liberalilor gorjeni,  Dan Ilie Morega, spunea că Partidul Naţional Liberal nu mai are lideri la Gorj și că este un partid mort.  Vicepreședinta Consiliului Județean Gorj a făcut câteva comentarii pe marginea declarațiilor lui Dan Ilie Morega. „Eu am probleme mult mai importante, iar ajutorul dat de mine primarilor nu este cunoscut de nimeni. Doar aceştia ne pot trage la răspundere. La viitoarele alegeri, membrii PNL Gorj ne pot sancţiona, în rest nimeni din exterior nu ne poate analiza activitatea. Dan Ilie Morega nu s-a remarcat cu nimic în susţinerea liberalilor când s-a aflat la şefia partidului”, a declarat președinta Organizației Județene  de Femei a Partidului Național Liberal, Mădălina Ciolocoi.

Categoria: Politică

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad