Ciprian Florescu: PSD Gorj nu face jocuri politice la Fărcășești

Vicepreședintele social-democraților gorjeni spune că PSD nu va face niciodată alianță cu PDL în comuna Fărcășești.

Ciprian Florescu  comentează pe marginea acuzațiilor venite dinspre democrat-liberalii gorjeni, cum că aleșii locali ai Partidului Social Democrat refuză să meargă la ședințele de Consiliu Local ale comunei Fărcășești pentru a nu lua act de încetarea mandatului de consilier local al liberalului Tudor Racea. Dacă s-ar întâmpla acest lucru, primarul Dănuț Bălu și-ar putea crea o nouă majoritate, cu care să își aprobe orice proiect de hotărâre. Vicepreședintele PSD Gorj spune că pesediștii de la Fărcășești au mână liberă sa facă ce vor. „Nu există nicio directivă de la judeţ către organizaţia din Fărcăşeşti să facă vreun joc. Dacă lucrurile nu se vor aranja în scurt timp, vom interveni însă. Există primari isteţi, care una promit, dar joacă pe undeva pe la jumătate. Dănuț Bălu e membru al PDL, l-au renegat, dar s-a întors în partid. Nu avem o certitudine că vrea să aplice politicile guvernamentale”, comentează Ciprian Florescu.

Categoria: Politică

Tags: ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. marius says:

    Asa domnilor de la PSD vad ca va vine mintea la cap, pai aia acolo se lupta cu abuzurile ultimului mohican pdl-ist si voi va uitati impasibili, face banditul ala numai abuzuri, e ca in codru si nu-l sanctioneaza nimeni.

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad