Citricele, un remediu minunat contra răguşelii

Citricele nu trebuie să lipsească din dieta de fiecare zi. Puterile lor nutritive şi vindecătoare alungă cele mai capricioase boli, fie că este vorba de afecţiuni respiratorii, de deficienţe venoase sau de ulcer, fie că vreţi să preveniţi complicaţiile unor boli pe termen lung.

Dacă în ultimii ani răguşeala şi tusea încep să devină o constantă, există un remediu care rezolvă, cu certitudine, aceste necazuri. În astfel de cazuri, fitoterapeuţii europeni recomandă un macerat eficient deopotrivă pentru copii şi pentru vârstnici, care îndepărtează răguşeala şi calmează tusea de orice natură uscată sau productivă.
Leacul se prepară din ingrediente uşor de procurat: câte două lămâie, două linguri de miere de salcâm şi două rădăcini de tătăneasă.
Cum se prepară: se rad rădăcinile plantei, se stoarce sucul lămâilor, apoi se adaugă mierea, amestecând bine ingredientele până când compoziţia se omogenizează.
După aceea, leacul se lasă să se macereze într-un recipient timp de o săptămână, care se păstrează într-un loc răcoros, având grijă ca recipientul să se agite zilnic. Din acest preparat se administrează câte o linguriţă pe zi, până la dispariţia simptomelor.

www.click.ro

Categoria: Sănătate

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad