Ciurel, Cârciumaru, Călinoiu, Condescu şi David – conducerea ideală a clubului Pandurii

Vicepreşedintele organizaţiei municipale a Partidului Social Democrat, Gheorghe Pecingină, susţine că aşa ar trebui să arate viitoarea AGA a clubului de fotbal.

Avocatul Gheorghe Pecingină a făcut câteva comentarii  pe marginea anunţului pe care preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, l-a făcut săptămâna trecută, acela de a reveni în Adunarea Generală a clubului Pandurii. Social-democratul afirmă că odată cu venirea şefului de la judeţ în AGA, ar putea intra şi managerul Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciurel în conducerea clubului. „Nu cred că depinde de Marin Condescu revenirea în AGA la Pandurii a lui Ion Călinoiu, nu este un club privat. Revenirea Consiliului Judeţean printre membrii AGA depinde de domnul Florin Cârciumaru, care a spus deja că este de acord cu acest lucru. E normal să participe Laurenţiu Ciurel în calitate de conducător al CEO. Eu aşa văd viitoarea conducere a clubului: Călinoiu, Ciurel, Cârciumaru, David, Condescu. Ar fi o conducere cu greutate” , a declarat vicepreşedintele PSD Târgu-Jiu, Gheorghe Pecingină.

Intrarea lui Călinoiu în AGA la Pandurii, salutată de Dian

Senatorul de pe Colegiul numărul 1, Dian Popescu, a declarat că este un lucru bun că echipa de fotbal va fi susţinută cu bani şi de la Consiliul Judeţean Gorj. Liderul Partidului Naţional Liberal Gorj speră ca anunţul făcut de Ion Călinoiu să nu aibă un substrat.„Dacă domnii Ion Călinoiu şi Laurenţiu Ciurel doresc să intre în AGA, să continue lucrurile bune, îi felicit. Dacă vor să intre ca să continue războiul cu Marin Condescu, iar echipa va avea de suferit, voi reacţiona”, a precizat senatorul Dian Popescu.

Categoria: Politică

Tags:

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Suru Gheorghe says:

    Domnule vicepresedinte Pecingina,ne mai puteti spune ceva de procesele noastre (cei Disponibilizati Discriminatoriu in aprilie 2011)? Daca/unde mai avem sanse sa ne recuperam banii neacordati?

    Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Suru Gheorghe says:

    Intrebam de Disponibilizatii Discriminati de S.N.L.O.

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad