Ciurel: Este fezabil să vindem pachetul de 15% de acțiuni cu un preț undeva la 50 de milioane de euro

Managerul Complexului Energetic Oltenia merge în Statele Unite ale Americii pentru a convinge investitorii să cumpere acțiuni la CEO.

Complexul Energetic Oltenia va funcționa cu opt grupuri energetice la o putere de circa 2000 de Megawați /h anul viitor. Asta, datorită faptului că CEO a asigurat încă din acest an o mare parte din contractele de furnizare de energie electrică.

Managerul Laurențiu Ciurel a declarat că prețul de vânzare al energiei a scăzut cu circa 70 de lei pe Megawat fața de anul trecut. „Suntem novoiți să lucrăm în regim de austeritate și să reducem cheltuielile pentru a rămâne în piață”, a spus Laurențiu Ciurel. Managerul CEO a precizat  că este foarte probabil ca în 2014 Complexul Energetic Oltenia să fie listat pe bursă la o putere de 15-16 Terawați pe oră. „Nu cred că vom putea obține 100 de milioane de euro, dar este fezabil să vindem pachetul de 15% cu un preț undeva la 50 de milioane de euro”, a mai spus managerul Complexului Oltenia. Laurențiu Ciurel a anunțat că va merge în perioada următoare în Statele Unite ale Americii pentru a prezenta Complexul Energetic Oltenia investitorilor americani în perspectiva listării pe bursă.  La întâlnirile cu  potențialii investitori ar putea participa chiar și premierul Victor Ponta. „Ținta noastră la listarea pe bursă este piața internă, cea regională, europeană, dar și cea de peste Ocean. S-au arătat destul de mulți oameni interesați din Statele Unite ale Americii. Voi merge acolo pentru a prezenta CEO investitorilor, la unele discuții este așteptat să participe și premierul Victor Ponta”, a mai declarat Laurențiu Ciurel.

Categoria: Politică

Tags: ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ion says:

    sa dea Dumnezeu sa cada avionu cu voi NENOROCITILOR care ati vandut tara pe nimica

    Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad