Ciurel: Mi-aş dori să nu se confirme acuzaţiile de spălare de bani şi uz de fals, aduse lui Marin Condescu

Managerul Complexului Energetic Oltenia dă asigurări că principalul finanțator al pandurilor va susține în continuare echipa de fotbal în toate competițiile în care este angrenată.

Oamenii legii au descins, luni dimineață, în trei locuri distincte cu care președintele clubului Pandurii, Marin Condescu, are legătură. Organele de anchetă au mers  la Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, la sediul Federaţiei Mine Energie din București şi la vilele familiei liderului Federației Naționale Mine Energie din cartierul târgujian Primăverii.
Marin Condescu este acuzat de spălare de bani, după ce ar fi împrumutat clubul Pandurii cu suma de 2,2 milioane de lei, bani pe care ulterior şi i-ar fi recuperat, fără însă a trece în contabilitate aceste operaţiuni. Managerul Complexului Energetic Oltenia a ținut să transmită că CEO va susține în continuare financiar echipa de fotbal Pandurii. „Nu vreau să fac prea multe comentarii pe marginea descinderilor. Vreau doar să dau asigurări că noi, Complexul Energetic Oltenia, suntem alături de club și dorim să susținem în continuare performanța la echipa de fotbal. Îi asigur pe jucători și pe antrenori că în noi au un partener de bază. Nu știu dacă descinderile de la club au legătură cu plângerile penale depuse de administraţie. Noi am solicitat de vreo patru-cinci ori documentele financiar-contabile pentru a vedea cum s-au cheltuit banii şi nu ne-au fost date. La administraţia companiei au ajuns numai rapoartele cenzorilor, care nu sunt de ajuns. Există declaraţii scrise şi semnate ale foștilor membri ai AGA şi CA, cum că nu ştiu cum au fost cheltuiţi banii. Mi-aş dori să nu se confirme acuzaţiile de spălare de bani şi uz de fals. Indiferent despre ce persoană este vorba, ar aduce atingere imaginii clubului Pandurii şi, implicit, a acţionarilor”, este de părere managerul CEO.

Ciurel vrea în continuare altă persoană cu drept de semnătură la Pandurii

Laurențiu Ciurel pare că a renunțat să mai ceară schimbarea din funcție a lui Marin Condescu după câteva tentative eșuate, în care membrii AGA, Florin Cârciumaru și Viorel David, n-au fost de acord. Directorul general al Complexului Energetic Oltenia spune că acum îl interesează doar modalitatea de a se desemna o persoană, alta decât Marin Condescu, care să administreze banii mai transparent la clubul de fotbal. „Am încercat să propun în mai multe rânduri schimbarea dânsului, dar din păcate, ceilalți doi acționari n-au fost de acord, așa că am renunțat la idee, pentru că nu am decât un singur vot. Constat că nu pot să-l schimb, așa că m-am pregătit să propun ca altcineva să aibă drept de semnătură, să administreze banii într-un mod mai transparent. Propunerea nu am apucat s-o fac în mod oficial pentru că nu s-a întrunit până acum AGA, nici CA al clubului. Eugen Pârvulescu ar fi una din propunerile noastre, dar suntem deschiși și la alte variante”, a comentat Laurențiu Ciurel.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad