Ciurel nu confirmă lista lui Morega: Eu câștig 4.000 de euro, iar cel mai mare salariu de director în CEO este de 15.000 de lei

Zilele trecute, fostul parlamentar de Gorj, Dan Ilie Morega, a făcut publică o listă cu salariile directorilor din CEO, plus sporurile de care aceștia beneficiază. El a menționat faptul că directorii primesc spor de fidelitate, de conducere, de confidențialitate  și de vechime, ajungând astfel să câștige dublu față de șefii de departamente.

În replică, managerul companiei, Laurențiu Ciurel, a declarat: „Sunt mulți antrenori de divizia B care au un salariu mai mare decât al meu. Nu e chiar așa de ușor să conduci o societate cu mii de salariați. Orice alt manager al unei firme europene câștigă mult mai mult. Eu am un salariu de 4.000 de euro, iar cel mai mare salariu de director în CEO este de 15.000 de lei. Nu confirm valorile prezentate de domnul Morega. Directorii au spor de vechime și de conducere, iar pe cel de fidelitate îl ia toată lumea. În plus, grila de salarizare nu a fost concepută de un singur om, așa cum spune Dan Ilie Morega. Ion Răuț a pus în aplicare decizia Directoratului. Nu confirm grila prezentată de Morega”, a mai spus Laurențiu Ciurel.

Categoria: Dezvăluiri

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ionica says:

    fostul snlo nu a avut si nu are spor de fidelitate.

    Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad