Ciurel: Șomajul tehnic la Cariera Jilț-Nord se poate evita

Managerul Complexului Energetic Oltenia dă asigurări că CEO nu se va privatiza majoritar anul viitor.

Managerul Complexului Energetic Oltenia a făcut ieri câteva declarații presei, înainte de ședința cu primarii, la sediul Diviziei Miniere. Laurențiu Ciurel a spus foarte clar că nu se pune deocamdată problema privatizării majoritare a companiei. „Nu știm ce se poate întâmpla peste 10-15 ani, aceste procese de privatizare sunt ciclice. Am încrederea că CEO nu se va privatiza. Asta a spus și premierul Victor Ponta în Parlament”, a declarat Laurențiu Ciurel. Directorul CEO a precizat că șomajul tehnic se poate evita la Cariera Jilț-Nord. „Depinde de circuitul hârtiilor. Dacă se va da hotărârea de guvern până la sfârșitul anului în ceea ce privește problema exproprierilor, probabil se va evita șomajul tehnic la Cariera Jilț Nord.Voi merge să discut cu minerii de la Jilț-Nord, să încerce să-l convingă pe cetățeanul care are pretenții exagerate să renunțe la ele. Mai este front de lucru la Cariera Jilț-Nord pentru încă două-trei săptămâni”, a dat asigurări Laurențiu Ciurel.

CEO vinde bine energie

Managerul CEO anunță că gigantul energetic a reușit în luna septembrie să vândă la bursă nu mai puțin de aproximativ 600 de Megawați/oră. „Nu știu dacă ați urmărit bursa de energie. În ultimele zile am vândut nouă din cele douăsprezece pachete cu care am ieșit. Am mai vândut 120 de Megawați. În 2013 am intrat cu 175 de Megawați  vânduți. Pentru anul viitor avem trei grupuri vândute, circa 600 de Megawați. Dacă vânzările merg așa, s-ar putea ca la Divizia Minieră să se lucreze  șase zile pe săptămână”, a afirmat Laurențiu Ciurel.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. paul says:

    acest om este cancerul CEO

    Thumb up 0 Thumb down 1

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad