CJAS riscă să fie dată în judecată

Medicii de familie din județul Gorj intenționează să dea în judecată Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj. Motivul nemulțumirii cadrelor medicale se pare că ar fi sumele care le-au fost imputate în ultimii ani de către instituție.
Potrivit președintelui Patronatului Medicilor de Familie din județul Gorj, Mihai Moisescu, reprezentanții CJAS au imputat medicilor de familie sume de bani atunci când se impuneau doar mustrări scrise. Potrivit acestuia, medicii de familie de la nivelul județului au apelat deja la serviciile unor avocați pentru a-și recupera banii. ,,Am căutat textul de lege pe care se poate face această reținere de bani pentru acoperirea unui prejudiciu și nu există un astfel de text în contract. În aceste condiții, sumele de bani care au fost reținute de la colegi vor trebui restituite”, a spus Mihai Moisescu.
Potrivit reprezentanților CJAS Gorj, toate măsurile luate în cazul medicilor de familie au fost legale. ,,Toate măsurile luate de către CJAS au fost legale. Nu este scopul nostru să încasăm bani, scopul nostru este să se respecte legea”, a spus Daniel Bondoc, președintele CJAS Gorj.

Categoria: Dezvăluiri

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad