Coco Păun: „Bianca Drăguşanu are nevoie de trei bărbaţi!”

Relaţia dintre Coco Păun şi Bianca Drăguşanu a fost subiectul anului pentru presa tabloidă. Declaraţiile au curs din ambele părţi, iar detalii din viaţa roşcatei, necunoscute până acum, au ieşit la iveală în urma derulării scandalului dintre cei doi foşti iubiţi. Chiar dacă acum este o femeie măritată, Bianca încă nu a scăpat de trecutul petrecut alături de Coco Păun.

Imediat după nunta Biancăi Drăguşanu şi a lui Victor Slav, Coco Păun i-a răscolit amintirile fostei iubite şi a declarat că ar avea foarte multe lucruri de spus despre Bianca şi momentele pe care le-au petrecut împreună, dar nu face acest lucru pentru că nu vrea să o denigreze. ,,Dacă aş povesti ce s-a întâmplat între noi, aş denigra-o foarte tare şi nu aş mai fi bărbat. Am spus doar 1% din ce s-a întâmplat. Sunt un om normal, nu o persoană publică, nu am ce căuta în circul ăsta. Cu toţii am făcut greşeli în viaţă. Una dintre ele este că am cunoscut-o pe această individă. Pe de-o parte, îmi e drag că eu am făcut un asemenea model, iar ea trebuie să recunoască. Am luat-o când era un elefant! Am vrut să-i fac un bine, dar, de fapt, mi-am făcut mie un rău. Cu mult timp în urmă, spunea că tot ce a învăţat în viaţă ştie de la mine, iar acum spune că sunt cel mai rău. Totuşi, nu mă deranjează, nu mă afectează”, a povestit Coco Păun pentru ziarulring.ro.
Mai mult, fostul iubit al soţiei lui Victor Slav a declarat că Bianca are nevoie de trei bărbaţi în viaţa ei pentru a putea fi fericită. ,,E foarte îndrăgostită de Victor, sunt convins de asta, dar ea are alte principii. Avea nevoie de trei bărbaţi şi, dacă îşi aduce aminte, ştie pentru ce: unul pentru casă, unul să o sponsorizeze şi mai există şi a treia variantă. Eu nu am minţit cu absolut nimic. O să reiasă din acţiunile ei ce fel de comportament are. Aşteptarea e cel mai bun tratament! Dacă am fost atât de rău, de ce s-a mai întâlnit cu mine atâţia ani la rând? S-a întâlnit şi când era cu Adrian Cristea… Chiar nu mă mai interesează această femeie. Eu sunt cel care nu a mai vrut să stea cu ea. Şi, dacă mă gândesc bine, mulţi bărbaţi nu ar mai dori să stea cu Bianca Drăguşanu. Nu este o persoană pe care să o ai lângă tine; în viaţă ai nevoie de oameni cu energie pozitivă”, a mai declarat Coco Păun, potrivit ziarulring.ro.

Categoria: Monden

Tags: , ,

Lasa un comentariu




Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad