Comunicat CEO

 

CE Oltenia dezaprobă încercarea de asociere a problemelor de sănătate ale unor salariaţi cu derularea procesului de reorganizare a activităţii si ierarhizare a structurilor organizatorice şi a posturilor TESA de execuţie.

Facem menţiunea, pentru cazul expres al d-nei Elena Garjoabă,  încadrarea pe nivelul II de salarizare fiind acelaşi  pentru toti economiştii din cadrul structurii organizatorice respective, în funcţie de responsabilităţile şi atribuţiunile aferente şi nu in funcţie de persoana care ocupă postul.

În cea mai mare parte, salariaţii care au refuzat semnarea actelor adiţionale sunt persoane care au beneficiat de creşteri majore sau repetate ale drepturilor salariale,în anii anteriori.

În condiţiile actuale de piaţă, care au determinat o scădere a veniturilor sub 60%, menţinerea societăţii pe profit este argumentul de a împiedica privatizarea acesteia. Toate acţiunile întreprinse în acest sens se desfasoară cu respectarea legislaţiei în vigoare.

Capacitatea de a rezista provocărilor timpului este expresia seriozităţii şi profesionalismului cu care angajaţii îsi desfaşoară activitatea, iar loialitatea este una dintre caracteristicile care se cer salariaţilor, faţă de propriile interese ale companiei.

 

Categoria: Ultima oră

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad