Concedieri colective, nemotivate, în judeţul vecin

Electroputere Craiova va concedia în următoarele şase luni 150 de angajaţi, reprezentând aproape 20% din cei 800 de salariaţi pe care îi avea la sfârșitul primului semestru. Compania nu precizează care sunt motivele pentru care va face aceste concedieri colective.

“Începând cu 01.10.2013 şi până pe 01.04.2014, s-a trecut la efectuarea de concedieri colective a unui număr de 150 de salariaţi cu respectarea procedurilor legale şi a contractului colectiv de muncă”, se arată într-un comunicat al Electroputere transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Electroputere a mai recurs la disponibilizări și în anii anteriori, cele mai recente concedieri fiind în a doua parte a anului trecut, când au plecat 350 de angajaţi.

Firma saudită Al-Arrab Contracting Company Limited a cumpărat Electroputere în 2007. La acea dată, Electroputere avea aproximativ 2.500 de angajaţi.

Ultimul an încheiat pe profit de Electroputere Craiova a fost în 2000, de atunci compania înregistrând pierderi în valoare cumulată de peste 923 milioane lei. Citreste mai mult pe http://www.focus-energetic.ro/electroputere-craiova-da-afara-150-de-angaja%C8%9Bi-12995.html

Categoria: Ultima oră

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad