CONCEDIERI ÎN MASĂ la o instituţie de stat! Peste 2500 de oameni VOR FI DAŢI AFARĂ!

Un număr de 2.500 de angajaţi ai Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală vor  fi concediaţi luni. Începând de astăzi și până la sfârșitul săptămânii angajații care urmează să fie  disponibilizați vor primi preavizele.
Reducerile de personal fac parte  din actul normativ care prevede concediere a 4% din angajaţii din ministere,  adică 3.000 de persoane, scrie rtv.net.  Angajații ANAF care vor fi concediați vor primi plăți compensatorii. De  asemenea 300 de directori din cadrul Administrației Naționale de Administrare  Fiscală vor fi disponibilizați. Practic, numărul funcțiilor de conducere in  cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) se va reduce cu până la  o treime, în urma procesului de reorganizare a acestei instituții, potrivit unui  comunicat al Ministerului Finanțelor Publice (MFP). Activitatea Fiscului nu  va fi afectată de reducerea de personal, în condițiile în care cea mai mare  parte a salariaților care vor fi concediați sunt angajați din conducere sau din  departamentele de resurse umane.

Categoria: Ultima oră

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad