Concediul medical le-a adus probleme

Concediul medical le-a adus probleme medicilor de familie, precum și unor angajați ai Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj. Reprezentanții CJAS Gorj au dispus o serie de controale la domiciliul medicilor de familie din județ, precum și la domiciliul unor salariați, aflați în concediu medical. Inspectorii CJAS au verificat dacă cei care au solicitat concediu medical sunt într-adevăr bolnavi la domiciliu.
În urma controalelor, reprezentanții CJAS au constat faptul că aproximativ 30% dintre cei aflați în concediu medical nu erau acasă în momentul desfășurării controalelor. Doi medici de familie dintre cei verificați au fost sancționați cu amenzi în valoare de 10.000 de lei, iar ceilalți au primit doar avertismente, fiind la prima abatere. „Am efectuat o serie de controale la domiciliul unor angajați aflați în concediu medical. În jur de 30% dintre persoanele verificate nu au fost acasă în momentul controalelor și practic respectivele concedii medicale nu se vor plăti”, a spus Daniel Bondoc, președintele CJAS Gorj.

Categoria: Social

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad