Concurs de mers pe apă şi mâncat plăcinte, în Rânca

La începutul lunii septembrie, se va desfăşura în staţiunea Rânca, pentru prima dată, Festivalul Toamnei „Distracţie şi voie bună la munte!”. Organizatorii vor pregăti un târg cu vânzare de produse tradiţionale, care pot fi cumpărate direct de la meşteşugari. Vor avea loc şi spectacole de divertisment, concursuri, tombole, competiţii de mers cu bile pe apă, parade şi focuri de artificii. Întregul eveniment va avea loc între 3 şi 5 septembrie.

În perioada 3-5 septembrie, va fi organizată, la Rânca, prima ediţie a Festivalului Toamnei, sub sloganul “Distracţie şi voie bună la munte!”. Pe toată perioada festivalului, de vineri până duminică, vizitatorii vor putea achiziţiona produse tradiţionale şi de artizanat, direct de la meşteşugari, vor avea acces la terenul de fotbal şi tenis şi vor putea încerca experienţe noi, precum water walking balls (bile de mers pe apă) şi summer tubing (săniuş practicat cu bărci pneumatice de mici dimensiuni, pe piste special amenajate).

Concurs de gătit şi mâncat plăcinte

Ziua de sâmbătă, 4 septembrie, va fi dedicată exclusiv manifestărilor artistice şi de divertisment, precum: parada portului popular, parada cailor, ateliere de meşteşugărit, concurs de gătit în aer liber, concurs de mâncat plăcinte, competiţie de tăiat lemne, tombolă cu premii, spectacole de muzică şi dans popular. Seara va fi încheiată în stil tradiţional, cu un spectacol oferit de Ansamblul Folcloric Profesionist „Doina Gorjului”, după care va urma un spectaculos foc de artificii. Evenimentul este organizat de SC PlanXpert Events SRL, ai cărui parteneri sunt Consiliul Local şi Primăria, SNLO, CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu şi Hotel Mina, alături de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj.

Categoria: Actualitate

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad