Concurs pentru antreprenorii creativi

Fondatorii de businessuri creative si au putut inscrie firmele pana ieri la Creative Business Cup Romania, o competitie deschisa companiilor din industrii creative care propun planuri de afaceri care necesita un capital de pornire de maxim 500.000 de dolari. Industriile creative sunt definite in cadrul competitiei astfel: design, arhitectura, productia de continut software, publicitate, edituri si presa, muzica, film si video, arte vizuale si artele spectacolului, mestesuguri, radio si TV, gastronomie, activitati de recreere. Planurile se pot trimite pe adresa creativebusinesscupro@gmail.com iar modelul de urmat este http://creativebusinesscup.ro/plan-de-afaceri/.

“Cautam idei de afaceri noi si revolutionare venind din industrii creative. Ideea de afaceri trebuie sa aiba un puternic potential de piata si cel putin una din persoanele din echipa trebuie sa aiba educatie sau background din industrii creative”, a afirmat directorul CKO, organizator al competitiei, Rasmus Wiinstedt Tscherning.

Citeste mai mult: http://www.wall-street.ro/articol/Start-Up/155541/antreprenorii-creativi-mai-pot-aplica-pana-maine-creative-business-cap-romania.html#ixzz2hsCg4hIl

Categoria: Ultima oră

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad