Condescu: FNME nu poate fi exclusă din acționariatul clubului Pandurii

Președintele Consiliului de Administrație al clubului gorjean le transmite șefilor CEO că, dacă vor, pot să-și facă altă echipă de fotbal, pentru că Pandurii este a Primăriei Târgu -Jiu, a sindicatelor, dar și a societății Artego.

Mai-marii Complexului Energetic Oltenia au spus că astăzi urmează să aibă loc o întrunire a reprezentanților AGA ai clubului de fotbal Pandurii Târgu-Jiu.  Potrivit reprezentanţilor principalului finanţator, Complexul Energetic Oltenia, în această ședință se va solicita ca Federația Națională Mine Energie să fie exclusă dintre acţionarii clubului de fotbal pentru că nu şi-a plătit contribuţia către echipă. Președintele pandurilor, Marin Condescu, afirmă că azi nu este nicio ședință a AGA. „Nu a existat nicio convocare a AGA. Adunarea Generală a Acționarilor s-a întrunit în luna august ”, a declarat Marin Condescu. Președintele Consiliului de Administrație al clubului Pandurii spune că nu mai are nevoie de bani de la principalul finanțator, a găsit sponsori pentru echipă care dau mai mult. „În 2013, CEO a dat 700 de mii de euro. Sponsorul nostru dă un milion şi jumătate de euro. La fotbal, cât timp vor exista Cârciumaru, David şi sindicatele, vom găsi soluţii. Pandurii nu mai are nevoie de bani de la CEO, avem finanțarea asigurată pentru următorii cinci ani”, precizează Marin Condescu, care are și un mesaj pentru șefii CEO. „Avem noi asociați și oameni care susțin sportul. FNME nu poate fi exclusă din rândul asociaților. Eu cred că, pe viitor, vor funcționa la Târgu–Jiu două cluburi de fotbal: Pandurii, care va rămâne întotdeauna a primăriei municipiului, a minerilor și energeticienilor, a firmei Artego și a asociaților noi care au venit alături de echipă, iar cea de-a doua echipă va fi a Complexului Energetic Oltenia, tip societate comercială pe acțiuni. Nu știu dacă se va întâmpla ca la Craiova, ca orașul să aibă două echipă, dar dacă vor să își facă echipă de fotbal, nu au decât să-și facă”, mai spune Marin Condescu.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , , ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. haiduc says:

    TE-AI FĂCUT PATRON PESTE NOAPTE PUPIN CURIST DE DEPUTAȚI ȘI SENATORI LA PUȘCARIE CU TINE CONDESCU SPÎNZURATEAI

    Thumb up 2 Thumb down 3

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad