Condescu îl vrea pe Cârciumaru înapoi în AGA la Pandurii. Vezi ce spune primarul!

Primarul Municipiului Târgu-Jiu îi transmite președintelui Consiliului de Administrație al clubului de fotbal că NU se răzgândește.

Apele s-au tulburat rău între președintele clubului Pandurii, Marin Condescu, și primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, după ce, sâmbătă seara, boss-ul pandurilor a surprins pe toată lumea când l-a prezentat pe fostul prefect de Gorj, Liviu Andrei, ca fiind proaspătul manager general al clubului de fotbal. Reacția primarului a fost dură. A transmis un comunicat de presă în care a anunțat că, de la 1 octombrie, se retrage din calitatea de reprezentant al Consiliului Local Târgu-Jiu în AGA a Clubului Pandurii Lignitul Târgu-Jiu. Acum, Marin Condescu anunță că   va discuta duminică cu Florin Cârciumaru pentru a-l convinge să revină asupra deciziei de a pleca din AGA. „Domnul primar nu este un om care să fugă de responsabilități și nu cred că va pleca niciodată de lângă echipa de fotbal, nu văd ce motiv ar avea să facă acest lucru. Cred că Florin Cârciumaru a luat decizia de a se retrage din AGA neștiind că Liviu Andrei poate ocupa funcția de manager general al clubului de fotbal în două săptămâni de zile. Nu am apucat să vorbesc cu domnul primar pentru că era în drum spre Franța. Duminică cred că se vor lămuri aceste lucruri, când domnul primar va reveni în țară”, a declarat Marin Condescu. Președintele clubului gorjean a comentat și reacția dură pe care președintele Consiliului Județean Gorj a avut-o în presa locală, după ce Liviu Andrei a fost prezentat ca viitor manager al pandurilor. „Cred că și domnul președinte a fost dezinformat. Nu văd de ce s-a produs atâta vânzoleală. Se ştia de foarte mult timp că Liviu Andrei vrea să se întoarcă şi să muncească în Gorj. Florin Cârciumaru trebuie să rămână în Adunarea Generală a Acţionarilor Clubului Pandurii, pentru că este catalizatorul rezultatelor bune obţinute de echipa de fotbal în ultimii ani; oameni ca el sunt rari.Vom lămuri toate lucrurile care au dus la această decizie a dânsului de a se retrage. Liviu Andrei va veni la club dacă i se aprobă demisia din funcţia de subprefect al Capitalei”, a ținut să precizeze Marin Condescu.

Cârciumaru: Nu-mi plac numirile făcute la o cafea

Primarul municipiului Târgu-Jiu spune clar că modul în care Marin Condescu a ales să-l prezinte pe Liviu Andrei ca fiind viitorul manager al clubului Pandurii, l-a făcut să ia decizia radicală de a se retrage din Adunarea Generală a Acționarilor și a lăsa locul altui reprezentant din partea primăriei. Florin Cârciumaru afirmă  că Marin Condescu nu-l poate face să se răzgândească și să revină în AGA. „N-am fost de acord cu modul în care a fost numit Liviu Andrei manager general. Am considerat că trebuie schimbată organigrama, să se prevadă mai întâi postul iar după ce membrii Consiliului de Administraţie ar fi fost  de acord, să-l numim. La clubul Pandurii trebuie intrat în legalitate. Nu este bine ca problemele clubului să se discute la o cafea sau pe stradă; doresc ca viitorii membri ai AGA să discute problemele într-un cadru organizat”, a declarat,  Florin Cârciumaru. Edilul este supărat și pentru faptul că Marin Condescu a refuzat, în permanenţă, să pună la dispoziţia conducerii principalului finanţator, Complexul Energetic Oltenia, situaţia financiară a clubului. „Sunt probleme pentru că domnul Condescu refuză să pună la dispoziție situația financiară conducerii CEO. Trebuie să înțeleagă și dânsul că trebuie să se supună. Din cauza faptului că e această, tensiune mare la echipă  am luat această hotărâre de a mă retrage. Gestul meu este hotărâtor pentru bunul mers al echipei, nu m-a forţat nimeni să-l fac. Am făcut pasul lateral, dar primăria va susţine, în continuare, activitatea sportivă. Sunt de acord să fac parte dintr-o echipă când membrii se respectă între ei. Acum, la club este o stare foarte tensionată. Aşa nu se mai poate continua”, a mai precizat primarul Florin Cârciumaru.

Categoria: Politică

Tags: , , , ,

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gorjan says:

    Salut nea primaru,cred ca ne am prins de figura,ai vrut sa i lasi locul lui Roman Barbuti>BRAVO,ai orientari!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  2. comisaru says:

    Lasa vrajeala domn primar. Ai aflat ca esti in stare de incompatibilitate si profiti de momentul creat de Condescu.

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad