Condescu, încă așteptat cu actele CS Pandurii la CEO

Administrația CE Oltenia încă mai așteaptă documentele financiare ale CS Pandurii Târgu Jiu. Managerul CE Oltenia, Laurențiu Ciurel, a declarat ieri că ședința acționarilor de la clubul sportiv poate avea loc astăzi.

Ședința AGA este programată pentru astăzi, însă conducerea CE Oltenia nu a primit încă o confirmare. Întrebat dacă a primit vreun răspuns din partea lui Marin Condescu în privința documentelor financiare, managerul CEO, Laurențiu Ciurel, a declarat: „Nici până în momentul de față nu am primit actele ce vizează cheltuirea fondurilor acordate clubului. Pe mine mă interesează să văd cum au fost cheltuiți banii în ultimii trei ani. Mi se pare normal să știu aceste lucruri, fiind vorba despre banii companiei. Ne vom menține punctul de vedere cu privire la demiterea din funcția de șef al CA a lui Marin Condescu, în cazul în care aceste documente nu ne sunt prezentate. În acest context, va fi o solicitare de demitere în ședința AGA”, a mai spus acesta.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad