Condescu își lasă imperiul pe alte mâini! Pleacă de la șefia FNME!


- În octombrie, federația trebuie să-și găsească alt „paratrăsnet”
- Nu renunță la Pandurii
- Vezi cum comentează anunțul bombă făcut de liderul Federației Naționale Mine Energie, colegii săi de sindicat, Ion Rușeț și Marin Golea

Președintele Federației Naționale Mine Energie  Marin Condescu a făcut declarații senzaționale marți în legătură cu vitorul său în fruntea FNME. Practic a anunțat că la viitorul Congres al Federației Naționale Mine, adică peste două luni, nu va mai candida. „Indiferent când va fi Congresul, eu nu mai candidez la funcţia de preşedinte. Mi-ajung cei 23 de ani! Poate, multe lucruri vor merge  mai bine cu alţi oameni. Cel care va veni va trebui să-şi asume rolul de paratrăsnet, de a prelua toate atacurile asupra lui”, a declarat Marin Condescu.

Liderul FNME nu a precizat dacă se va retrage pentru totdeauna din mişcarea sindicală. Spune însă că sunt mulți sindicaliști care i-ar putea lua locul.„Sunt cel puţin zece lideri de sindicat, acum, care pot să-mi ia locul fără niciun fel de problemă. Eu, fără ei, n-aş fi putut conduce FNME”, a afirmat Marin Condescu. În urmă cu două zile acesta a declarat public că este dispus să lase locul altcuiva și că, cel mai probabil în octombrie, va organiza Congresul FNME.

„Nu va fi competiție la sindicat” – La Pandurii e… o problemă

Președintele FNME nu crede că, în cadrul federației va începe o competiţie  între sindicalişti odată cu anunțul său de a nu mai candida. Marin Condescu a ținut să spună că nu a renunțat la ideea de a mai candida pentru un nou mandat din cauza războiului cu administrația Complexului Energetic Oltenia. “ Nu are nicio legătură cu războiul din ultima vreme. Nu a fost război pentru că noi nu am considerat adsministrația ca fiind un dușman. Dacă se  va decide în Adunarea Generală a Acţionarilor pot rămâne președinte al Clubului Pandurii. Sper să rămână aşa lucrurile la Clubul Pandurii, să nu ne pomenim cu două echipe ca la Craiova” a mai spus Marin Condescu.

Rușeț, surprins

Prim-vicepreşedintele Federației Naționale Mine Energie s-a arătat extrem de suprins de anunțul șoc făcut de președintele FNME Marin Condescu„Am avut Colegiul Director al Federației Naționale Mine Energie, luni, iar domnul președinte Marin Condescu n-a făcut o astfel de afirmaţie, că nu mai vrea să candideze. Sunt foarte mulţi colegi care pot conduce FNME, au şi altă atitudine, de secolul XXI. Important este ca Federaţia să nu intre în secesiune. Competiţia ar fi benefică. E mult până departe, nu vreau să vorbesc despre o candidatură a mea la următorul Congres al FNME”, a declarat Ion Ruşeţ.

Golea merge tot pe mâna lui Condescu

Președintele sindicatului Minerul Pinoasa Rovinari susține  că Marin Condescu este singurul om care poate conduce Federația Națională Mine Energie. Marin Golea a dat câteva declarații pe marginea anunțului șoc făcut de președintele FNME, Marin Condescu, acela de a renunța să mai candideze pentru funcția de președinte al Federației Naționale Mine Energie . Sindicalistul de la Rovinari este de părere că nimeni nu îl poate înlocui pe Marin Condescu la cârma Federației Naționale Mine Energie. „ În momentul de față nu există niciun lider din linia a doau sau a treia care poate să conducră FNME în afară de Marin Condescu. E greu să vină un outsider și să conducă federația”, a declarat Marin Golea. care spune clar că nu va candida la Congresul FNME atunci când va fi organizat „Nu vreau să candidez. Am făcut 55 de ani. Sunt din 1990 în mișcarea sindicală. Pot fi un formator de opinie și din producție ”, a mai spus președintele sindicatului Minerul- Pinoasa- Rovinari.


Categoria: Dezvăluiri

Tags: , ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gyony says:

    Vine PUSCARIA!!!

    Thumb up 2 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad