Condescu îşi pregăteşte retragerea din sindicate – „Locotenenţii” iau calea administraţiei

- SURSE: Soţia vicepreşedintelui FNME, Constantin Mitrescu – promovată de la SE Turceni, în aparatul central al CEO

Liderul FNME, Marin Condescu, pare să-şi pregătească retragerea din sindicate dar şi din fotbal. El se arată dispus să gireze un Congres al federaţiei, în care să aibă loc alegeri pentru propria-i schimbare. Între timp, cele mai vehemente voci de până acum, din FNME, cum ar fi Constantin Mitrescu,  fac un joc dublu: pe de-o parte îşi arată public susţinerea faţă de Marin Condescu şi, paralel, un blat cu administraţia.

Marin Condescu a declarat în presa locală că este dispus să lase locul altcuiva la şefia FNME şi a CS Pandurii Târgu Jiu. După ce mai mulţi lideri au cerut demisia întregului birou executiv al federaţiei şi alţii i-au cerut lui Condescu să aleagă între fotbal şi sindicat, acesta a ieşit în presă declarând că va organiza Congresul FNME, în toamnă.

Venera Mitrescu, în CEO

Prin urmare, cel puţin aparent, Condescu vrea ca în cadrul FNME să aibă loc alegeri pentru o nouă conducere.  Între timp, „locotenentul” Constantin Mitrescu, cel care i-a fost aproape liderului FNME în toată această perioadă, este soţul unei mai noi promovate subinginere la CEO de la SE Turceni, Venera Mitrescu. Surse din companie susţin că aceasta a fost avansată de la sucursala din Turceni, fix în aparatul central al companiei, la sediul de lângă gară: „Este blat cu administraţia, sau ce? Este la fel ca în cazul Roşca”, concluzionează oameni din companie. Reamintim că Nelu Roşca a avansat de la sindicat fix în administraţia Minprest, fiind numit în CA în urmă cu câteva săptămâni. Şi acesta a fost unul dintre locotenenţii lui Condescu, ce s-a înţeles cu administraţia pe ultima sută de metri.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , , ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ! says:

    Păi din câte se auzea,Venera a luat odată ordonanţa.Cum sa angajat azi?

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad