Condescu, la ministrul Niţă, la prima oră a acestei dimineţi

Foarte multe persoane au intervenitca la ministrul Niţă să-l primească pe Marin Condescu la discuţii, spun surse oficiale. În acelaşi timp, organele de cercetare descindeau la Clubul Pandurii. Aceleaşi surse vorbesc despre faptul că explicaţia lui Marin Condescu este că descinderea de azi dimineaţă a organelor de control la clubul pe care îl conduce, este “o mascare a conducerii CEO prin care se încearcă abaterea atenţiei de la intrarea în faliment a companiei”. Vizita lui Condescu la Ministerul Energiei ar fi avut legătură cu problema trecerii în producţie a liderilor sindicali, rămaşi fără funcţiile de inspectori sociali plătite de administraţie.

De menţionat: Clubul Pandurii Târgu Jiu este singurul din ţară care, în decurs de 10 ani, a primit de la stat sume colosale de bani. Problema este că nici până în prezent, Condescu nu a  pus la dispoziţie finanţatorului principal, CEO, documentele financiare privind modul de cheltuire a fondurilor acordate de compania de stat.

 

Categoria: Ultima oră

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad