Condescu, lăsat fără apă şi curent în buricul târgului – FNME vrea să fie mai aproape de administraţie decât de salariaţi

Administraţia CE Oltenia a anunţat liderii Federaţiei Naţională Mine Energie (FNME), inclusiv pe Marin Condescu, despre faptul că, de la 1 octombrie, va tăia utilităţile sediului din centrul oraşului Târgu Jiu, în care funcţionează. Asta înseamnă că, de marţi, şefii federaţiei nu vor mai avea curent şi apă.

În urmă cu câteva săptămâni, conducerea companiei anunţa federaţia condusă de Marin Condescu, că are nevoie de spaţiul  din oraş, punând la dispoziţia federaţiei un spaţiu încăpător şi foarte bine dotat, la Mătăsari, aproape de zonele de producţie Jilţ şi Motru. FNME a trimis, la rândul ei, un răspuns potrivit căruia sindicatele funcţionează mai bine lângă administraţie, mai exact aproape de sediul din oraş al CEO, şi nu vrea să îngreuneaze această „colaborare” din cauza distanţei pe care ar trebui s-o parcurgă liderii, dacă FNME ar funcţiona la sediul din Mătăsari.  Prin urmare, federaţia a solicitat conducerii CEO să-i lase spaţiul din centrul municipiului.

Refuz şi somaţie

Administraţia companiei nu numai că a refuzat, ci a reamintit FNME că de la 1 octombrie trebuie să elibereze spaţiul, în caz contrar luând măsurile care se impun. Directorul de Resurse Umane al CE Oltenia, Ion Răuţ, a precizat: „Le oferim un spaţiu mult mai aproape de salariaţi, răspunzând şi nemulţumirilor liderilor de sindicat care reproşau public, foarte des, că CEO cumpără sedii. Ei bine, nu mai cumpărăm sedii, le vom recupera pe cele care aparţin companiei. Problema distanţei se poate rezolva, în sensul că directorii CEO se pot deplasa la Mătăsari, dacă nevoia o cere, la comisia paritară, fără niciun fel de problemă. Am transmis FNME că marţi, 1 octombrie, sediul din municipiul Târgu Jiu nu va mai avea energie electrică şi nici apă. Pe de altă parte, această clădire nu a fost renovată de sindicate, ea trebuie reabilitată; acest lucru se va întâmpla după eliberarea sediului de către sindicate. Eu cred totuşi că FNME vrea să fie mai aproape de salariaţi, de cei care lucrează în cariere, nu de administraţie”, a mai spus directorul Răuţ.

Categoria: Dezvăluiri

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad