Condescu, mutat la Jilţ cu tot cu federaţie – Aparatul TESA din sucursalele CEO se micşorează

Reorganizare de amploare la CE Oltenia! În această toamnă, compania de stat îşi va reduce numărul birourilor din sucursale, în sensul desfiinţării direcţiilor Comercial, Economic, Investiţii şi  Personal din teritoriu. Asemenea servicii  vor exista doar în aparatul central al companiei. Externalizarea carierelor Berbeşti şi Husnicioara rămâne pe „ordinea de zi”, cu reducere de costuri şi în cazul altor cariere.

În general, direcţiile din cadrul sucursalelor Turceni, Rovinari, Craiova şi fosta SNLO, adică actuala Divizie Minieră, funcţionează cu până la 20 de oameni, existând intenţia şefilor CEO de a reduce funcţiile de directori, la nivelul unor posturi de şefi de compartimente. Aceştia vor avea în subordine maximum doi oameni. De asemenea, o parte dintre şefii actualelor direcţii vor trece în producţie, iar alţii, în aparatul central al CEO. Parte a reorganizării este şi schimbarea destinaţiei unor sedii ce aparţin companiei, dar care sunt folosite de sindicate, urmând ca acestea să fie împărţite şi cu alte organizaţii sindicale (altele decât cele afiliate la FNME) sau să devină birouri ale administraţiei CEO.

În inspecţie, la FNME

Astăzi, directorii CE Oltenia vor merge „în inspecţie” la sediul Federaţiei Naţionale Mine Energie (FNME), unde îşi are biroul Marin Condescu, pentru a vedea cum va fi utilizat spaţiul în perioada imediat următoare: „Cel mai probabil, FNME va funcţiona la Jilţ, unde sunt foarte multe spaţii utilizate de organizaţiile sindicale, iar aici, în centru, vor lucra oameni din administraţie, după desfiinţarea direcţiilor din sucursale”, spun directori ai CEO.

Birouri de lux pentru liderii de sindicat

Directorii din cadrul CEO au verificat săptămâna trecută spaţiile pe care le deţine societatea în zonele Jilţ şi Motru, iar foarte multe dintre acestea au surprins funcţionarii companiei: „Seamănă cu birourile ministeriale. Multe încăperi spaţioase, dotate cu mobilier de soi… Acolo funcţionează sindicatele FNME cu şefi zonali de nivel 1 şi 2, cu tot felul de preşedinţi şi secretare… Aceste spaţii vor fi împărţite şi cu alte sindicate”, anunţă administraţia.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gicu says:

    da.tata!!! la jilt unde are ruset birou de ministru! gogu ajunsese sa creada ca va ajunge presedintele tarii!!! niste nesimtiti toti!

    Thumb up 0 Thumb down 1

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad