Condescu: Nu am niciun amestec în încercarea de schimbare a şefului poliţiei

Preşedintele FNME, Marin Condescu, a ţinut să precizeze, la prima sa apariţie în faţa jurnaliştilor după evenimentele şi presiunea mediatică care au avut loc în ultima lună de zile pentru schimbarea şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, că nu are nici o legătură cu asta.
„Nu am niciun amestec şi nu am avut niciodată şi niciun motiv să schimb şeful poliţiei. E adevărat că, de vreo 10-15 ani, în tot ce se întâmplă rău în Gorj trebuie să fiu şi eu implicat”, a spus sindicalistul.
În ultima vreme au existat unele informaţii care-l plasau pe Condescu în grupul de afacerişti, poliţişti şi politicieni care vor înlăturarea comisarului şef Viorel Caragea de la IPJ Gorj. Speculaţiile au fost alimentate de faptul că, de pe data de 8 iunie, exact în perioada în care au avut loc mai multe ieşiri publice extrem de dure la adresa inspectorului şef, Condescu a lipsit din ţară.

Categoria: Actualitate

Tags: , , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad