Condescu nu şi-a recuperat cei 400.000 de euro cu care a împrumutat Pandurii

Marin Condescu, preşedintele clubului de fotbal „Pandurii Lignitul” Tg-Jiu, a afirmat, ieri, că nu şi-a recuperat încă cei 400.000 de euro cu care a împrumutat clubul în urmă cu doi ani.

„Nu mi-am recuperat acei bani, dar am credit un an de zile. O să-i recuperez aşa cum i-am dat”, a fost declaraţia lui Condescu.
În februarie 2011, Marin Condescu împreună cu soţia sa au devenit investitori la Fondul Deschis de Investiţii Raiffeisen Euro Plus, cumpărând titluri emise de fond în valoare de 802.282 euro, adică vreo 35 de miliarde de lei vechi. În luna martie a aceluiaşi an, Condescu s-a împrumutat 400.000 de euro, garantând creditul cu acţiunile cumpărate cu o lună în urmă. Liderul sindical a împrumutat la rândul său suma clubului Pandurii, banii fiind plătiţi clubului Dinamo în contul unei datorii generate de un transfer al unui jucător.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , , ,

Commentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Elena says:

  Asa suntem noi , romanii , filantropi : facem daruri de sute de mii de euro din bani munciti .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. bonety says:

  Elena,oare ştie Condescu ce inseamnă filantrop?

  Thumb up 2 Thumb down 0

 3. ionica says:

  stie, condescu nu e prost sau nebun.. ceea ce l-ar fi scuzat, e doar rau intentionat. un hot ordinar care merita multi ani la rece.

  Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad