Condescu nu vede cu ochi buni externalizarea carierelor Husnicioara și Berbești

Conducerea Complexului Energetic Oltenia analizează în această perioadă varianta ca cele două cariere din Mehedinți și Vâlcea să fie preluate de RAAN Drobeta Turnu Severin și CET Govora.

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Laurențiu Ciurel, a declarat săptămâna trecută  că dacă cel mai mare producător de energie electrică pe cărbune din România va avea de câștigat ceva de pe urma externalizării carierelor Husniciara și Berbești, CEO va pune în aplicare procedura. Președintele Federației Naționale Mine Enegie, Marin Condescu, spune că nu este o variantă bună ca cele două unități de carieră (Husnicioara și Berbești) să fie rupte de CEO. „Din punctul meu de vedere, aceste cariere vând cărbune la un beneficiar sigur, mai ales cea de la Berbești. Din punct de vedere economic, la Berbești se vinde cărbunele la un preț competitiv. Lucrurile se pot îndrepta și la Husnicioara”, afirmă Marin Condescu.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. io says:

    Un lider ce apara cu adevarat drepturile minerilor..cistigate in atitia ani de lupta sindicala..!
    Manageru o sa dea carierele degeaba..iar noi mierii vor ramine fara niciun drapt..de dragul unei situatii de fapt ..care se poate schimba pe viitor

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad