Condescu pleacă. Plânge oare cineva?

Mega, ultra-şmecherul boss al mineritului din zona asta a ţării – cu mari şanse de a fi cel mai tare din parcarea naţională – a acordat un interviu în presa locală. Oarecum nevrozat că din ce în ce mai multă lume îl vrea dat jos din jilţu’ boieresc al sindicatelor, Condescu Marin declară că nu mai vrea un alt mandat de mare dregător, considerând că munca de peste 20 de ani depusă în folosul sindicaliştilor obişnuiţi (hahahahahaha!) l-a obosit. Nu halim nicio milisecundă cele spuse pentru că declaraţia în sine este incredibilă. Cum adică munca lui (proclamat de nişte răutăcioşi drept „Dumnezeu pe pământ”) pentru cei mulţi??? Aţi avut vreodată senzaţia că FNME şi toata ceata de piţigoi (gălăgioşi ca nişte gaiţe, insensibili ca nişte cuci şi hulpavi ca nişte ulii) ar acorda vreo atenţie minerilor? Poate câte-o flegmă strecurată în atitudinea de superioritate pe care o abordează toţi șefuţii de sindicat în relaţia cu cei simpli. Şi mulţi, băi miserupiştilor! În rest, nici la gaura din stratul de ozon nu-i interesează pe barosani de soarta omului de rând. Bine, asta e o problemă generală în România…
Revenind la declaraţiile magnatului Condescu, am constatat amuzat că acest Don Corleone autohton îşi (cam) nominalizează succesorul. Nu am auzit de toţi „enunţaţii”, dar dacă sunt apreciaţi de subiectul discuţiei noastre, 100% sunt modelaţi după chipul şi asemănarea „creatorului”, cerescul lider absolut al celor mulţi şi asupriţi.
Pe musiu Mărin îl deranjează „amestecul brutal al unor oameni din administraţie în activitatea sindicală, cu încălcarea legislaţiei în vigoare şi a reglementărilor Organizaţiei Internaţionale a Muncii”. Aloooo, şefuţii lu’ peşte prăjit, doar eu sesizez absurdul, stupiditatea, chiar cretinătatea situaţiei??? Păi bine, mare şef de trib, nu mai ieri te amestecai matale în treburile administraţiei? Pentru că toţi ex-directorii îţi erau lingăi de lux, îţi permiteai nu să propui, ci să numeşti efectiv lacheii-n funcţii. Iar acum strigi „hoţii”? Puţină demnitate, tati, nu e momentu’ să te mâţâi ca o fufă, cândva fătucă inocentă; doar ştii bine că ai fost şmecheru’ suprem. Acum, Directoratul CEO îţi arată fluturând degetul mijlociu şi clasicul „ciocu’ mic”. Beneficiind de protecţia lui Ponta, Ciurel îi arată că poate avea sânge-n instalaţie. Am mai spus-o: nu cred că salvarea CEO poate veni de la managerul mamutului energetic, ci doar dacă Centrul vrea asta. Nu mă refer aici la Bucureşti şi la „puternicii zilei” de acolo, ci la ăia care într-adevăr contează pe lumea asta. Partea proastă e că nesimţiţii de la Centru cam vor să ne ia şi ultima redută a economiei…
Din punctul nostru de vedere, apreciem poziţia Directoratului în lupta (devenită cumva personală) împotriva şlehtei de bandiţi din marele sindicat minieresco-energetic. Sincer, nu se mai putea cu abuzurile, jafurile şi nesimţirea de care dădeau dovadă îmbuibaţii. Se ştiu ei care sunt, nu?

Categoria: Editorial

Tags:

Commentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Elena says:

  Nu cred ca va pleca , este ca o boala incurabila , scapi de ea doar cand pleci tu .

  Thumb up 1 Thumb down 1

 2. gicu says:

  Boala se numeste megalomanie si de ea au suferit cam toti:Mischie, Mantog, Morega, etc. Cand te inveti cu putere absoluta si cu bani multi veniti din hotii, e greu sa renunti. Toti s-au crezut intangibili si cam toti au avut aceeasi soarta. Mai devreme sau mai tarziu, Condescu v-a raspunde pentru nenorocirile facute.

  Thumb up 1 Thumb down 0

 3. inna says:

  Din pacate…sunt din ce in ce mai multi care dau” dovada de imbuibati” ( obtinuta in special pe cai neortodoxe,romaneste… furt, intr-o forma sau alta.. de la stat,de la noi ceilalti..etc.) si… se pare ca le-a afectat grav sanatatii…nesimtire,ego-ul lor este bazat pe actiuni si conceptii ajunse chiar la paroxism dar.. in viziunea lor, ei sunt trimisii lui Dumnezeu pe Pamant ca sa ne lumineze si pe noi ceilalti cum se face bogatia materiala,financiara ptr. ca…deh…noi nu avem” veleitatile lor….artistice” de hocus-pocus…?!zi buna tuturor !

  Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad