Condescu: „Puteam să obţinem victoria”

Principalii responsabili ai pandurilor au încercat să ofere o scurtă analiză a remizei obţinute în deplasarea cu CFR Cluj. Dacă tehnicianul Cristi Pustai pare mulţumit şi cu un punct, preşedintele C.A. al clubului de fotbal gorjean, Marin Condescu, şi-ar fi dorit o victorie, cel puţin după ocaziile de gol avute de panduri în repriza secundă a întâlnirii din Gruia.

 

Din două meciuri susţinute la Cluj, săptămâna trecută, Pandurii a obţinut totuşi un punct. Nu s-a întâmplat în Europa League, ci în Liga I, iar faptul că formaţia de fotbal gorjeană a trecut peste oboseala acumulată după meciul cu Dnepr pare a-l mulţumi pe tehnicianul Cristi Pustai. Astfel, „principalul” de pe banca pandurilor este împăcat cu remiza trecută în cont în faţa fostei campioane a României: „Ştiam că CFR o să înceapă bine jocul. Noi veneam după eşecul cu Dnepr. Nu ştiam însă care va fi potenţialul fizic al echipei. După un început slab, am intrat în joc. A doua parte a partidei a fost dominată de echipa noastră. Am câştigat un punct. Statistica ne dă o stare de bine. E bine când Eric poate alerga. Echipa are alt suflu cu el în formă”, a declarat Pustai. Şi preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, se arată mulţumit de punctul obţinut pe terenul CFR-ului. Totuşi, şeful grupării de fotbal gorjene regretă că Eric and Co. nu au plecat de la Cluj cu toate cele trei puncte, în condiţiile în care Pandurii şi-a creat destule ocazii de gol pe final de meci: „Pentru noi e un punct în deplasare. Am jucat la CFR, chit că ei au un început mai greoi. Dar puteam, după a doua repriză, să obţinem victoria. Am avut 3-4 ocazii. Nu din cauza penalty-ului dictat împotriva noastră nu am reuşit să câştigăm”, a concluzionat Marin Condescu.

 

Am întâlnit o echipă puternică, o echipă solidă din punct de vedere fizic, chiar dacă a avut meci în Europa League, Pandurii s-a prezentat foarte bine din acest punct de vedere.
Petre Grigoraş, antrenor CFR Cluj

Unii – mulţumiţi, alţii – descumpăniţi

În acest an, Petre Grigoraş şi-a înfruntat de două ori fosta echipă la care a obţinut cele mai bune rezultate din ultima vreme – Pandurii Târgu Jiu. Dacă pe banca Oţelului obţinea toate cele trei puncte în faţa pandurilor, ca antrenor al CFR-ului, Grig a trebuit să se mulţumească doar cu un egal, obţinut şi acesta cu mare greutate. Actualul tehnician al grupării din Gruia s-a arătat destul de descumpănit de evoluţia elevilor săi din faţa echipei din Târgu Jiu: „Sunt dezamăgit. N-am reușit să ținem un ritm constant, în condițiile în care am întâlnit o echipă solidă. Am făcut o primă repriză acceptabilă, dar în partea a doua n-am mai repetat aceeași evoluție. În partea a doua am avut mai multe schimbări determinate de accidentări, crampe, s-au văzut că sunt jucători care nu au prea jucat și nu pot ține ritmul. E dureros, e supărător, e trist, dar e adevărat. A fost greșeală în lanț a tuturor fundașilor la golul celor de la Pandurii”, a mărturisit Grigoraş.

 

Grigoraş a supravieţuit. Deocamdată…

Remiza din faţa Pandurilor, din etapa a VIII-a a Ligii I, a fost la un pas să-l coste scaunul de antrenor la CFR Cluj pe Petre Grigoraş. Chiar şi aşa, fostul tehnician al Pandurilor aşteaptă acum „un semn” din partea conducerii clujene pentru a continua la echipa din Gruia. Până atunci însă, Grig a început să dea vina pe jucători: „Au trecut opt etape și noi avem doar zece puncte. Este mai mult decât rușinos, este de-a dreptul dureros. Suntem la trei puncte de retrogradare, nu ne mai putem gândi la ceva măreț în acest moment. Eu nu mă simt depășit, pentru că n-am de ce. Aceștia sunt jucătorii de aici, acesta este grupul, din el trebuie aleși 11 fotbaliști pe care să-i introduc pe teren. Despre viitorul meu nu pot să vă spun nimic, asta știu conducătorii. Mie nu mi-a zis nimeni că acesta ar fi ultimul meci în caz că nu învingem”, a spus Grigoraș. De la Târgu Jiu, Petre Grigoraş are totuşi un suporter surpriză, preşedintele C. A. al clubului Pandurii, Marin Condescu: „Dacă i se acordă încredere, Grig poate arăta că merită să antreneze CFR-ul”.

 

„Revoluţia din Europa este meritul lui Pustai”

Deşi momentan Pandurii şi-a reîndreptat atenţia către disputele interne, oficialii gorjeni nu uită de aventura europeană. Cu gândul la următoarele partide din grupa E a Ligii Europa, preşedintele C.A. al clubului Pandurii, Marin Condescu, se arată destul de optimist, în ciuda debutului cu stângul de joia trecută: „Cristi Pustai mi-a spus că are lotul pe care şi l-a dorit la începutul campionatului. Revoluţia din Europa este meritul lui Pustai, Grigoraş nu are de-a face cu echipa de acum. Nu vom neglija Europa League, avem şansa să ne luam punctele înapoi la Dnepr”, a declarat şeful grupări gorjene.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad