Condescu vrea la etajul patru al fostei SNLO

Președintele Federației Naționale Mine Energie, Marin Condescu, afirmă că FNME se va muta la etajul patru al fostei Societăți Naționale a Lignitului Oltenia.

Directorul Diviziei Energie din cadrul Complexului Energetic Oltenia, Aurel Medințu spune că, luna viitoare, două compartimente din cadrul CEO își vor desfășura activitatea în clădirea în care, în acest moment, își are biroul președintele Federației Naționale Mine Energie, Marin Condescu. Astfel în sediul FNME vor lucra, din luna octombrie, angajații  Compartimentului de Mediu şi ai Corpului de Control din cadrul Complexului Energetic Oltenia. „Noi avem nevoie maximă de sedii. E clădirea noastră şi nu văd ce problemă să fie, nu cred că vom întâmpina o opoziţie din partea sindicatelor. La Jilţ au cele mai bune condiţii. Din luna octombrie vom muta Compartimentul de Mediu și Corpul de Control al CEO”, anunță Aurel Medințu.

Condescu nu se mută la Jilț

Liderul Federaţiei Naţionale Mine Energie, Marin Condescu, afirmă că sediul FNME nu se va muta din municipiul Târgu-Jiu. Chiar dacă nu va mai funcționa în clădirea de pe centrul orașului, sediul  va rămâne tot în municipiu. Liderii sindicali vor închiria etajul patru al fostei Societăți Naționale a Lignitului Oltenia, unde își vor amenaja birourile. „FNME are deja sediul în Bucureşti, cel de la Târgu-Jiu este secundar, folosit de sindicatele din Oltenia. Toate aceste măsuri sunt unele de prigonire, care nu vor avea rezultatul scontat. Dacă vom fi nevoiți să ne mutăm, vom închiria spațiul de la etajul patru de la SNLO. Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu-Jiu va fi mutat la Stadionul Municipal Tudor Vladimirescu”, a declarat președintele Federației Naționale Mine Energie, Marin Condescu.

Categoria: Actualitate

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad